Na úvod by som vám chcela popriat šťastné a veselé Vianoce.... Prosím vás uz som z myšlienkami v koncoch neviem co mam robiť až mi je zle z toho celého a slabá som včera som bola na zubnej pohotovosti malého boleli zúbky stolička zadná zistilo sa ze ma zápal okostice tak mu to prepichovali mal z toho aj horúčky a do teraz ich ešte stále ma aj po tom oreouchnuti pomôže líce ma stále opuchnuté zacervenene no najviac sa obávam z toho lebo od včera malému bije rýchlejšie srdiečko z čoho to môže byť? Mam veľký strach on veľa toho ani teraz nevypije tak si mislim že či nieje náhodou boch chráň dehydratovany utocka ma také vyschnute do bilea aj jazyk ma biely co mam robiť prosím vás? Veľmi sa bojím keďže sú sviatky doktora v nepracuje počas sviatkov a na pohotovosť neviem ze ci lebo malý je ešte zo včerajška vistraseny a myslím si ze odmieta piť pretože včera keď mu to prepichovali zbadal krv zubár mu dal pohár z vodou aby si vyplachol on sa krvi boji že či to s rýchlejšie bijú e srdiečko nemôže byť od strachu? Najskôr som si myslela ze to ma z tej horúčky ale keď som mu merala horúčku nemal ani zvisenu a srdiečko mu aj tak bilo rýchlo neviem co mam robiť som zúfalá včera som bola la do rána hore pri nom ráno som nespala pretože vstal a hovorí mi ze mu bije rýchlo srdce tak som sa okamžite dala do sedu som neviem prečo nechce piť ako vucajne on vipije ale strašne máličko a aby som nezabudla ruvar predpísal aj ant plus mu mam dávať analgetiká od bolestii a ochladzivat zo líce co on nechce vždy plače pri tom asi mu studený obklad škodí teraz na nohách bojím sa aj zaspať zaosta aj keby som qrada
Väčšinou pri teplote je zvýšený tep. Skore uzdravenie prajem ❤️
Treba dávať pit aj nasilu. Pripadne kúpiť rehydratačný roztok v lekárni.
Mal dlhšie bolesti keď ma zápal okostnice?
Ak sa bojite kludne volajte 112 opiste im syna a oni vam poradia co mate robit..nebojte sa im volat, len im povedzte ze sa chcete opytat, minimalne vas to ukludni lebo nespat od strachu a byt vycerpana to nie je dobre ak sa mate vediet postarat..
@vladkabalazova Hlavne sa ukludnite. Zavolajte na detsku pohotovost, pripadne do nemocnice na detske, alebo zubne. My to tak robime, ked si nevieme rady, sestricky poradia. Skuste malemu mozno aj dzusy, len nech pije. A mozno prikladat studene nieco na ulavenie. Drzim palce
Maly je teraz chory, mal vysoke horucky, sopel a boleli ho uska. Zapalene obe samozrejme, crp cez 80. Dostal atb aj atb kvapky do usiek. A presne ako pises som si vsimla, ze mu rychlo bije srdce, sledovala som ho ked spal. On to asi nejak nevnimal ani pocas dna, ked ma este len 3r. Posledny den, asi odkedy zabrali atb, po 4dnoch uz mu tak nebije. Podla mna je to z toho zapalu. Ked ti to neda, zavolaj na pohotovost a porad sa s nimi
@jjanulienka áno ale nie ze strašne bolesti asi dva dni ho bolel zúbok a na tretí zápal
@evka258 nukam mu pod chvíľou pitie malinovky džúsi čaje sirupov vodu čistú vodu no on sa len nápoje a dosť 😭
@luccy89 jemu to srdiečko bije raz rýchlo raz normálne tak ja už neviem ozaj ci to ma od strachu alebo ze ci je vážne dehydratovany? Co si myslite vy?
@vladkabalazova chodi cikat? Vyskusajte flasu, iny pohar. My sme napr.dnes, ze si spolu pripijeme a dali sme malemu pohar na stopke na vino, bol stastny a stale chcel dolievat, lebo mal taky pohar. Treba hladat cesticky ako donho dostat tekutiny. Ale ja zase vobec neviem, ci pri dehydratacii bije rychlo srdce. Vazne skuste zavolat na tu pohotovost co povedia. Mozno sa ukludnite a nebudete ho aj tolko sledovat a stresovat sa
@vladkabalazova pri teplote a zápale je bežné že srdce bije rýchlejšie, ale ak nie si si istá zavolaj na pohotovost
@vladkabalazova Neboj sa možno je to len reakcia organizmu na ten zápal. Chudáčik veľmi ma to mrzí.