Prosím vás, doktorka dala synovi (2 roky) sirup ditustan pričom syn má produktívny, vlhký, kasel, je neuveriteľne celý zahlieneny. Mohla sa pomýliť? Jasne som jej to povedala a syn teda rozhodne nema suchý kasel
A dala mu aj ine lieky?
@willacontella atb megamox duo
@nika11103 ďakujem za Váš komentár. Naozaj sa doktorka pomýlila. A dieťa ponorené v hlienoch a chrci jak na smrteľnej posteli. Úžasné naozaj..
Ja neviem,ale veď každý má právo pomýliť sa. Zavolala si,zmenila sirup na kašeľ a hotovo. Nech je čím skôr zdravý.
@nelca0510 no jasne , ale je pomýliť sa a pomýliť sa . Máte doma dvojročné dieťatko čo sa trápi a dostane zle lieky , je trosku iné ako keď sa pomýlia v obchode a dajú vám červene tričko namiesto čierneho ..:. Ja hovorím ja naozaj nekafrem lekárom do remesla riadim sa nimi vždy ale toto by sa nemuselo stavať .
V lekarni mas XY volnopredajnych sirupov a kvapiek tak chof nieco kupit
Mozem sa opytat?Robila mu aj CRP?
@kimina21 nerobila. Najprv chcela, potom sa opýtala ci mal teplotu aj poslednú noc, povedala som, že áno. A na základe toho som pochopila, že ho neurobila
Ja by som šla do lekárne a tam sa poradila ak by aj lekárnička spochybnila liek tak by som volala lekárke.
@veronikavaneska pomýlila sa lekárka. Písala som hneď do ambulancii a áno, zmylili sa
@nika11103 Presne.
Ja som teda posledný zástanca sa “kafraniu sa” lekárom do remesla , ale toto určite nie , určite jej zavolaj , neviem či mu to náhodou aj nemôže uškodiť ak mu budeš dávať sirup na suchý a pritom má vlhký . Určite jej hneď zavolaj 🙂