Dobrý večer ženušky chcem sa Spýtať syn má prepadnúťy hrudný kôš teraz ideme na kontrolu 13.12.ale pán doktor nám povedal že si to budeme musieť zaplatiť plnej sume neviete mi poradiť či pán doktor mi vypíše dajaký papier s ktorým sa preukážeme lekárni a potom mu to aplikuje na hrudný kôš neviem ako to chodí. ďakujem.
Ako toto prosím vyzerá?
Na môjho syna jedna doktorka na Kramaroch hovorila, že má fúkať balóniky a ďalší fyzioterapeut tiež povedal nezávisle, že má taký malý hrudnicek.
V zahraničí sa ma pýtali, či to bol fakt doktor, čo mi povedal to s balonikom. Že je to genetika. Môže sa jednať o tú istú vec?
Moji synovia to majú obaja,nie je to nič vážne pokiaľ sa dieťa necíti zle napr.mu to tlačí na pľúca aspoň tak to vysvetlila detská doktorka.Može to byť aj j dedične.
musi cvicit, ako neumiera s ana to, samozrejme, ale ked bdue rats a dospievat, tak to bdue mat vplyv na drzanie tela. takze fyzioterapeut ukaze cviky a cvicit doma. starsi cvicia SM.
@deana100 aj moj syn ma tento problem...a prosim ta co maju v plane mu aplikovat? Dakujem...