Mamky od vcera od rana ma syn teplotu. Striedam od vcera nurofen s panadolom. V noci isiel cikat a mal v moci biely povlak alebo akoby som to nazvala. Dnes rano isiel cikat znova a ma zas nieco v moci. Teplotu sa podarilo stiahnut na 37° v noco mal az 40tky pri ktprych sme spravili zabali. Snazila som sa dovolat na pohotovost ale marne. Zaujima ma ci ten moc moze byt taky s liekov nikdy vzivote som sa s tymto nestretla starai syn ma9r a nikdy nemal taketo teploty, mladsi ma 3 a dcera ma 38,7 manecely rok apol pri nej tiez striedam nurofen panadol. Mate niekto hlavne s ttm mocom skusenost. Ci iat radsej na pphotovost
toto normalne nie je. skuste zavolat na pohotovost.
Nedávala si mu čapíky,že by to mohlo byť z nich? Ale ako píšu, skús zavolať na pohotovosť
Čipky, mastička? Nedávala si mu?
@buchtickasima capiky nahodou si nedavala?
@domka222 davala som v noci ta spodna fotka je v noci vrchna s rana kedy mal len nurofen
Tak to je tá mastná zložka z nich. Synovi normálne vytiekla z konečníka pri cikaní
@domka222 aj ked som mu rano davala nurofen namiesto cipky ? A mal to v moci aj tak
Áno,ako vidíš bolo toho postatne menej. Keby si mu prvý krát po cikaní pozrela na ritku, videla by si,že ju má mastnú. To nie je v moči. Ale ako sa pri cikaní uvoľnil aj konečník, proste mu to vytieklo do nocnika
@koniarova spodna foto je s noci po cipke,rano som mu dala nurofen sirup a potom isiel cikat a mal tam tiez trosku. Os noci cipku uz nemal
@sendyle spodna foto je s noci po cipke,rano som mu dala nurofen sirup a potom isiel cikat a mal tam tiez trosku. Os noci cipku uz nemal
Ano, je to z cipku. Aj moja to mala a aj po panadolovom.
To je z čapíka. To je úplne normálne pri čapíkoch. Liek sa vstrebe a ten obal rozpustený proste vytečie, ten sa nevstrebe.
Áno je to z cipku, neboj sa, zbytočne by si išla s týmto na pohotovosť. To nevyjde celé naraz samozrejme. Kým nosil plienky, tak si si to tak nevšimla, teraz to bije do očí
@buchtickasima tak to je z capika sleduj ci to ma aj ked cipok si nedala
Dakujem vsetkym, asi to bolo s cipky uz to v moci nemal. Hned som kludnejsia 😊
@buchtickasima aj ja dakujem lebo vdaka Tvojmu prispevku som zas mudrejsia lebo napr my sme taketo nikdy nemali.
@bublinka1426 ani my a to mam 9r syna ktory mal najvyssou teplotu 39 minuly tyzden po 9rokoch vzdymal len do 38,5. Nieto este taketo nieco v moci stym som sa nikdy nestretla ani ja
@buchtickasima my mavame obcas 40tky preto cipok ( co je naucinejsia forma antipyretika) mam vzdy doma. aby som niekedy nestresovala. ...) treba aj aj cipky. to je istota gulomet....
aj teraz horuckovala ....snad uz bude len lepsie aj Vam prajem zdravie🍀
@bublinka1426 dufam, my sme robili zabali v noci maly mal 40tky, nastastie klesla. Terazzas mala38,8 takze do vecera si myslim ked cipok nezaberie tak stupne kazdopadne prajem skore uzdravenie aj vam
@buchtickasima my sme davali zabaly ale to treba vtedy tie koncatiny sledovat. nas nechali v 40tke na pohotovosti 6 hodin :O
@buchtickasima ja by som s nim pre istotu isla na pohotovost