Ahojte chcem sa spýtať nemôžem poriadne spávať a premýšľam stále na tým, malý ma niečo za uškom neviem či to tak má mať , manžel má stále presviedča vraj tam nič nemá to má kostičku, mám strach ísť k lekárovi čo nám povie, majú to mať deti za uško hladké?
moja mala ma tiez za uskom taky hrbcok,a lekarka povedala ze to nic nieje len chrupavka,nerastie jej to.
@domko ahoj moja..aj ja to mám,už roky rokúce..presne za uchom...bola som s tym aj u mudr.lebo ma to chvíľami aj bolí... za druhým uchom mám dve....lekár ma vysmial 😠 že to mám kosť 😠 😠 ked si "sklopím uši "😵 tak je to aj voľným okom dosť vidno...tak neviem teraz kto je debil,lebo sa mi tie hrče aj zmenšujú,zväčšujú.. sem tam úplne zmiznú 😲 tak pochybujem,že je to kosť 😠 áno je to presne za uchom na tej kosti, ked si tade prejdem s palcom ,hrča jak fras...musel byť s prepáčením skapatý ten mudr,ked to necítil...ja si myslím,že sú to nejaké uzliny 🙄
Neistota je horšia ako to čo sa môžeš dozvedieť, ak vieš diagnózu môžu liečiť. Ja som lekárku navštívila pre svoj klud. Malej som nahmatala hrčku za uškom v októbri. Boli sme u našej doktorky , tá nás odoslala na infekčné, ORL, chirurgiu, sono - všetky výsledky sú negatívne aj s odstupom času. Hrčka nerastie - podla sona - minimálne rozdiely. Všimla som si však, že občas je väčšia občas menšia - keď soplila bola väčšia. Odbery krvi a výtery si zopakujeme ešte raz.
aj za druhým uškom to má? jedna návšteva u orl lekára a budeš kľudne spať 😉