Syn má na brušku vyrážky

veruu28
30. mar 2022

Jen už jsem podala otázku ohledně těch pupínků který má syn dva a půl roku na bříšku a Při pohledu na briško se mi zdá nepřirozené velké tak přikládám fotku lepsi nemám nenechal se abudu rada za vaše odpovědi! 🙏🏼 Mockrát dekuju

pininka1
30. mar 2022

A neboli ho aj hrdlo. Pozrite aj jazyk. Moja mala teraz presne take bruxho a bola to sarlachova angina. Treba cim skor antibiotika penicilinove. Urcite by som s nim hned zajtra isla. Jazyk byva malinovy, ma kopec bodiek. Skuste si to pozriet na nete.

veruu28
autor
31. mar 2022

přibližně před 2mesici anginu měl.On mi to bohužel neřekne co ho bolí,ale do krku mu paní doktorka koukala a anginu by poznala? Má od malička problém s kakanim je to vždy období kdy kaka krásné pak zas období kdy ho brisko bolí.Zatím jsem nevypozorovala žádnou alergii ale brisko mě vyděsilo z důvodu ze měl teď dietu i na oko vidím ze dost shodil ale brisko měl takto velké.známe okolo mi řekli ze je to ta 6nemoc ale zítra jdu tedy raději k lékaři.Mockrát dekuji za odpověď

pininka1
1. apr 2022

@veruu28 nemate zaco, napr moja bola skor vysypana, v hrdle tiez nic moc nebolo vidiet.