Dievcata prosim vas o radu. 🙏Syn od vcera sa stazoval na bolesti bruska. Zvracal 2 krat , dnes stale opakuje ako ho boli brusko . Je bledy, bez nalady. Nic nechce jest,len pije. Akoby mal nahle krce v brusku .😔 Viem, teraz je hotovy raj pre rozne virusy ale znepokojuje ma ,ze tieto prejavy mal 2t dozadu ale len pol dna. Normalne jedol , hral sa .. ako prislo tak odislo bola som si ista,ze to mal jednodnovu virozu. Ale kedze sa to zase opakuje a uz druhy den sa stazuje ze ho boli brusko tak neviem ci to je zas crevna alebo sa cosi ine deje...😪 mam len stresy od rana z neho 🤧🤢
@zuzkaa1991 myslite,ze moze mat do mesiaca 2x brusnu virozu ?
@mariamagdalena212 mozno ma oslabenu imunitu nedoliecena .. treba ist k lekárovi zobrať moc stolicu a uvidíte co povie lekár.....ale určite dajte mu cez víkend tie lieky co sme pisali poprípade ak hnačkuje malo pije ist na pohotovost ak grcka casto
@mariamagdalena212 u nás rovnaký priebeh. Dva týždne dozadu, bolesti brucha ale aj teplota, trvalo to dva dni. Teraz od stredy to isté, dnes sa už trochu polepšilo. Podľa mňa si to podávajú v škôlke.
U nás to isté už 2 krat
@mariamagdalena212 úplne kľudne sa mu to môže zopakovať. Dodržiavať diétu, resp. kľudne hladovku po vracani a zajtra by malo byť lepšie
@agnes28 v noci zvracal 2x... drzi ho to od piatku.
@mariamagdalena212 my sme mali dva týždne dozadu ....dietne jedlo nic mastne povedala lekarka berieme dlhsie probiotika takze mali sme bez grckania dala som harmančekovy caj ako vysse pisem kvalitne probiotika, hylak kvapky aj ked su hnusne zmiesat s cajom a vela vela pit musi to je dôležité aby nebol dehydrovany