Zienky,poradte ak viete prosim...Maly ma cervene kruhy pod ocami,v novembri sme mali covid odvtedy ma stale upchaty nos.ma aj zväcsenu nos.mandlu,ma kortikoidy Mometasone.rano sa stale zobudi s upchatym nosom,aj cez noc potahuje..ale urobili sa mu vyrazne cervene kruhy pod ocami,mysleli sme ze je to z toho ako sa budi,ale pospi aj cez obed a ma to vyraznejsie prave.dr mi kazala davat ocuflesh+dithiaden.ale kruhy su stale.mohlo by ist o zapal prin.dutin? Teploty nema.prilozim foto
Alergia
Brali krv? Je možné, že má málo železa ...
@miriam11 mali sme aj Aerius sirup,tiez mu nepomohlo.vetrame,neprekurujeme,zvlhcujeme,plysaky som mu zrusila z postele robim co viem a stale sa z toho nemozeme vyhrabat.ditiaden je mu na figu,vcera mi uz plakal ze ho "vlasy tiez bolia"😕ja uz si pripadam ako stihacka na doktorku...😕
@dzulli1980 zelezo mal ok,dokonca mierne viac co som bola prekvapena,to bolo ako prve vysetrene😕
Nekasle v noci?
Má to veľmi škaredé:(boli ste u ORL?
Ak to má najhoršie,vždy keď sa zobudí tak to môže byť alergia na roztoče.
@luccija ano,ma zväcsenu nos.mandlu,dostal kortikoidy ale nejako mu nepomaha ten sprej.rano vzdy upchaty nos,aj v noci potahuje stale.ale vytery mu nikto nerobil,ci nahodou nieco aj nema v nose😕
@doriiis obcas zakasle,hlavne vecer pred spanim.ale v noci malokedy.on to ma aj cez den,raz menej raz viac.jeden den je to lepsie a druhy zas este horsie.
Skúste dať ešte vyšetriť obličky, aj vtedy sa vedia údajne robit kruhy pod očami. Držím palce
@majka879742 pisala som dr,dala nam Tobradex kvapky zas do oci🙄
ja mam horsie oci. je to alergia. mozno zo zníženej imunity po kovide. skuste alergologa
Zdravim, môžem sa prosím opýtať ako to vtedy dopadlo či to bola alergia? mame to rovnako. ďakujem
@jasmin10 ahoj,testy na alergologii vysli min.rok negativne,akurat doriesujeme tu nosnu mandlu,budu mu ju vyberat.ale napriek tym negativnym testom(robili mu test len na 10alergenov-kvoli poistovni),mam tusak ze ta alergia tam je.ako pride april-maj,stale upchaty nos,sople..akurat tie kruhy uz nema take vyrazne.zelezo oblicky vsetko ok