Ahojte mamičky.
Syn 6r. Ma bolest bruška od včera a dnes ho boli už aj hlávka a do toho je strasne ľútostivy, za všetko plače za každú maličkosť, toto ešte nikdy nerobil aj keď bol chorý ale takto rozlutosteny nebol . Plače aj keď náhodou začne hrať iná rozprávka slzy v očiach alebo len tak zničilo nič a povie ze nevie prečo ze to samé. Nechápem čo sa to deje .
Tak cíti sa zle, a rozruši ho preto všetko. Dopraj mu čo najväčší komfort - pohodlná posteľ ci gauč, sadni si k nemu, zapni mu obľúbenú rozprávku, alebo mu čítaj, hladkaj ho, podľa toho, co má rád.
Môj napríklad, keď bol chorý , chcel kakao a aby som mu hladkala bruško.
Akurát mi povedal ze v škôlke pozeraju rozprávku ktoru on nechce a rozplakal sa . Toto inak už urobil pár krát keď bol menší v škôlke. Tak normálne začínam mať podozrenie ze to z toho ho boli aj to bruško. Len nechápem ze koli rozprávke sa môže až takto rozcíti. Pritom povedal ze mohol ísť vedľa do triedy si čítať aspoň knihu keď nechcel snimi pozerať. A ako to rozprával zas sa rozplakal.
Snáď to je len reakcia na to ze ho boli to bruško a hlávka , psychické by to nemalo byt z čoho, doma máme pohodu s deťmi tak neviem