Syn mava v noci suchy drazdivy kasel, bez toho aby mal ine priznaky, boli sme na alergologii, spravili mu testy na alergiu na pele, roztoce atd, nenasli nic, lekarka mu predpisala na inhalaciu Ecobec, kvoli kaslu a rodinnej anamneze. Mne sa to zda dost malo na takuto liecbu, je pravda, ze prestal v noci kaslat, ale zvazujem ci by som nemala ziadat este nejake podrobnejsie vysetrenie. Inhalujeme od oktobra a v decembri mame kontrolu. dakujem za vase odpovede.
je to najlepsia liecba, aku si mohla dost, ved aj pomohla.. nic viac k tomu netreba podavat.. vacsina ludi nechce brat lieky, lebo kazdy z nich ma neziaduci ucinok.. si jedna z mala, co by si pytala pre male dieta lieky navyse.. 😉 🙂
ak prestal kašľať,tak načo ďalej inhalujete? či som zle pochopila?ale to j e otázka,tak neodpovieš....ten kašeľ pomocou iných liekov neprestal? to mu kortikoid predpísal alergolog či vaša pediatrička?..mne by to tiež vrtalo v hlave a konzultovala by som aj s iným lekárom...
@janinah prestal kaslat lebo inhaluju, ak by prestali kasel by sa pravdepodobne vratil( @gabkostanka ak mas odvahu skus spreje vysadit, uvidis ci sa kasle vratia spat)
viem ze kortikoidy niesu bohvie co, ale v tych kazdodennych strekoch je ich minimalne mnozstvo a pomozu aby sa dusive kasle nezmenili na zapale priedusiek a pluc a dieta nemuselo brat stale ATB.
Po case ( pol roku, roku) ich istotne skusi alergologicka vysadit 🙂
tak snáď tá dr. vie viac, ako ženy tu. Inak zaujímavý aj keď nepochopiteľný myšlienkový pochod - lieky zabrali a ty zvažuješ, čo mu ešte dať.
ak mu to pomáha tak by som to ďalej neriešila, moji chlapci tiež často kašlali, mladší mával až laryngitické kašle, obaja dostali spreje na inhalovanie pravidelné (Flixotide a Ventolin) , starší z toho už vyrástol tak sme to vysadili a mladšiemu to tiež o dosť pomohlo už