Syn cmúľal cumlík postihnutého chlapčeka

24. jún 2022

Pár dní dozadu som bola s manželom a našim 10 mesačným chlapcom na návšteve u manželovej sestry a ona má predčasného chlapčeka narodil sa veľmi skoro a má veľmi veľa chorôb (pľúcka,mozog všetko má poškodené aj zrak...) maličký zabával chorého chlapčeka a nedopatrením cmúľal cumeľ chorého chlapčeka...tieto vážnejšie diagnózy nie sú infekčné. Či? Lebo prešlo pár dní a už náš odmieta akékoľvek jedlo. Zje,ale len málo. Ten chlapček nemal žiadnu nádchu ani nič čo viem naisto že by bolo infekčné.

malinka158
24. jún 2022

Toto nemyslis vazne???

anjelicek26
24. jún 2022

Nuz rozum nie je obocie, nemas, nedokreslis 🙄

login1234
24. jún 2022

🤦‍♀️

babovka2321
24. jún 2022

Ty mas asi tiez poskodeny mozog. Syna si tym este nenakazila?

ciola
24. jún 2022

Fakt som si to musela precitat este, raz lebo fakt som neverila, ze by si sa bola schopna sa na nieco taketo vobec opytat. Zena zobudz sa, preboha

srferreira
24. jún 2022

Naozaj sa toto pytas? A je uplne jedno ci si prvorodicka. Nie syncekovi nic nebude.

pribinak
24. jún 2022

Bože, ty si strasna chudera

sandyan
24. jún 2022

Nechcela by som byt nikdy tvoja svagrina....

kisskiss
24. jún 2022

Uff.. tak toto bude na instáči na modrom komikovi za 3.. 2.. 1...

sara07
24. jún 2022

ako ja neviem ale príroda niekde urobila zrejme chybu ked tebe dovolila mat dieta, to sa mi snad sniva len , to ako ..

mamamasama
24. jún 2022

Čo môžeš dať svojmu dieťaťu do budúcna s takýmto IQ?

andrejka1974
24. jún 2022

Skôr by sa mala báť tvoja sestra a keď je chlapček vážne chorý tvoj ho môže nakaziť nejakou infekciou čo mal tvoj v ústach pre neho to môže byť naozaj problém ak má slabšiu imunitu takže ty si možno skôr na vine že tvoj syn toto spravil

jankalukasova
24. jún 2022

Neverím, že toto je reálna téma.

jankalukasova
24. jún 2022

Ale teda pre prípad, že áno, neboj sa od bratranca Tvoj malý nič nechytí, zato je riziko, že niečo zdedí po Tebe.

deti95060810
24. jún 2022

@jankalukasova ja zas verím že je to reálna téma, len si myslím že autorka sa zabudla niekde v 17 storočí - najmä čo sa týka postihnutých detí...

sara07
24. jún 2022

@deti95060810 ale je , to by si sa divila čo dokážu vypotit drbny , stále tu akokeby človek čo nemá prsník alebo vlasy nebol, stále sa tu chovaju ako keby človek ked nemá 100 000 chlpov na hlave nebol človek, žena ale ano
môže to byt reálne kludne pravdiva otazka

mamutka
24. jún 2022

Ty radšej dieťa nauč ze nemá cmulat nič cudzie. Môžte to predčasne narodené dieťatko vážne ohroziť! Aj keď dúfam ze je to vymyslená téma. A ze lobotomia je zakázaná 😶

klip0
24. jún 2022

To je podľa mňa vtip len

eviann
24. jún 2022

Myslela som, ze sa ides spytat na to, ci tvoj maly nemohol nakazit chlapceka koronou, po docitani mi ostalo velmi smutno.

klip0
24. jún 2022

A inak mne príde zvláštne aj že maličký zabával chorého chlapčeka. Čo ako 10 mesačný robil animátora mladšiemu či čo ?

tata1401
24. jún 2022

...aj mňa napadlo, že sa obávaš o zdravie toho krehkého dieťatka, či sa nemohol dačím nakaziť od toho tvojho...ach , čo k tomu dodať😕

banderaska29
24. jún 2022

ty máš v podstate tiež chorý mozog, ale nainštalovala som si antivírus do počítača takže by sa to nemalo preniesť.... omg 🙉

ejbyk
24. jún 2022

Ani vtipné to nie je....
A ľúto mi ťa je asi aj....a chúďa dieťa, TVOJE samozrejme....

Inak ja mám z roka na rok pocit že napriek vraj vyspelosti sveta ľudia osprostievajú a osprostievajú.....

dilino
24. jún 2022

Preboha to si robiš srandu.Moja bola ťažko postihnuta a ked k nám prišla našteva tak ju chytali deti smiali sa tešila sa s nim sa smiala aj rúčku jej chytali ale nikdy nikto od nej nič nedostal a ani ONA od nikoho tiež nič .TY akože fakt si mysliš že niečo dostal čo tvoja švagrina je z osady predpokladam že nie ked je zo svojim malým doma asi je na opatrovateľskom to znamena že tak ako sa umyjeme my zdravy tak musiš umyť aj chorého ležiacého ktorý je na starostlivosti zavysli.Predpokladam že ked ho chytal ruky si umyl.

nevenka
24. jún 2022

@andrejka1974 presne toto som myslela, ze sa ide opytat a ona opacne 😳😨

zlostitko
24. jún 2022
stannkal
24. jún 2022

Veď to je jasný troll

kisskiss
24. jún 2022

@ejbyk alebo ako hovorí Andrej D., ľudia otupejvjajú.

janba
24. jún 2022

Ja som sa strašne zasmiala teraz 😀

martinka13
24. jún 2022

Tak tento príspevok ma fakt pobavil. Akože nákazlivé choré srdiečko 😀....