Syn cíti pichanie pri stehne

kristinkecka113
29. apr 2014

Ahojte mamini.... Mám otázku. Synček sa začal v škole sťažovať, že ho pichá pri stehne. Je to niečo vážne? Nikdy sa na to nesťažoval.

olifcek
29. apr 2014

@kristinkecka113 urcite Ti na to odpovie lekar, nie my tu na MK. mozno len rastie a bolest pocituje z kolenneho klbu... a mozno je to vazne...

nechapem...

kristinkecka113
autor
29. apr 2014

Viem 🙂 Je mi to jasné. Tak ale či nemá niektorá s tým skúsenosti.

olifcek
29. apr 2014

len vies, kazdy popise bolest, ci obtiaze inak... a u kazdeho to moze inak vypalit... chodte k dr. a uvidis... radsej ost zbytocne, nez neskoro...

celasapremenim
29. apr 2014

ked sa dieta stazuje na bolest, tak treba ist to dat urcite vysetrit lekarovi
ja uz by som u neho bola
dokonca mam nazor, ze nechapem co to tu vobec mozes riesit predtym, hoci sa to snazis vysvetlit, ale fakt uplne mimo je to

cairka
29. apr 2014

Ja neviem baby, ale vy ozaj letíte hneď ako si dietko posťažuje, že ho pichlo, k doktorke? Asi som divná... 😅 Teda ak beriem, že dnes prišiel zo školy, že dnes ho bolí, samozrejme, ak sa to opakuje 3 dni, tak je to iné...Ale keď sa začal sťažovať v škole, tak predpokladám, že dnes...

cikyta
29. apr 2014

Tu sa niekto pýta, či niekto nemá skúsenosť (asi jasné, že to bude, alebo rieši s doktorom) No vždy je fajn sa aj v dave spýtať na podobné skúsenosti, ktore by v mnohom pomohli......ved na to tu tieto diskusie asi sú ! 😒

celasapremenim
29. apr 2014

@cairka ak aj dnes, tak pojdu k lekarke rano, ak ho to picha, je to divne a fakt ved toto kocky nikto nezdiagnostikuje nadialku, ani lekar, to musi vidiet a rozpravat sa s dietatom
ci je to vazne.no dufam ze nie

kristinkecka113
autor
1. máj 2014

Boli sme... A doktor povedal, že to nie je nič. Ale vždy sa sťažuje.... 😢