môj synček má 1rok a 4mesiace a stále nás prenasleduje zlé kakanie a nafuknuté bruško. často máva bolesti a už som vyskúšala asi možné aj nemožné. som v koncoch, lebo stále mi plače. veľa krát aj v noci sa zobudí so strašným plačom. poraďte mi prosím 😢
moj syn ma presne ten isty problem,place mi v noci,stale sa budi,neviem co mam robit,podla vsetkych vysetreni je zdravy.
Staršej na podobné problémy zabralo úplne vysadenie mlieka. Podľa testov tiež je zdravá, ale toto zabralo. Dokonca ešte aj teraz, má 5apol roka, keď vypije viac ako pohár mlieka behom 2-3 dní, tak nasledujú kŕče. Už je schopná ale stráviť aspoň mlieko vo varení- omáčky, polievky mliečne...
tak s kakanim my sme si doslova prezili peklo!!Pouzivali sme tiez biogaiu probiotika,ale nic..
nam najviac zabralo tiez obemdzit mlieko a viac jogurtov,omacky a taka redsia strava.Tiez sme na cas uplne vysadili ryzu,zemiaky,ale ked mozem poradit tak slivky alebo stava zo slivkoveho kompotu napr.pridat to do jogurtu alebo susene slivky ked by ti to nechcel jest uvarit a s vidlickou rozmagat a pridat do stravy..a doktorka radila aj mastnejsie polievky uz ma nic nenapada 🙂)snad uz je to od leta lepsie
ahoj no neviem ci ti pomozem ale skus biogsja stoji 10e ale je dobra je to na prirodnej baze ona by mu udajne crievka upravila maj to potom v ladnicke dava sa to 5 kvapiek denne