Ahojte, malého som vybrala asi hodinu dozadu zo skoly s takýmito vyrážkami, nie sú vystúpené, ani neni vidno nejaké vpichy či hocičo. Proste hladké, červene a svrbivé bodky. Na vonkajších predlaktiach si ich rozskrabal, na brušku to ma takto a ešte som si všimla na kotnikoch kde mal gumičku z ponožiek. Ma len mierne oslabenú imunitu, testy na alergiu mu boli robené minuly rok - negatívne. Dala som mu Aerius a natrela som ho Mixou na stoličku pokožku, sťažuje sa na bolesť hlavy. Doktorku mame aj zajtra poobede, tak píšem sem, či ste nemali niektorá niečo podobne a treba s tým utekať na pohotovosť. A maličkosť, mne sa za cca 20min čo sme prišli domov spravilo to iste, ale len na stehnách. Vopred vdaka za akúkoľvek radu
Take sami robia po holeni... nie len dajaka žihľavka z alergie? Zisti čo jedli za cely deň
@arcticcode desiatu - rožok, maslo, Nitran (klasika)
@bubika23 a ranajky obed nic?
@arcticcode neraňajkuje lebo ho napína, buď to vyzvracal ešte doma alebo ho to chytilo po ceste a obed hneď po príchode zo skoly nechcel, obedoval až predchvilou
Snickers - arašidy, môže byť, či?
@arcticcode myslím že áno. A práve aj zaspal a už mu to trochu aj vybledlo. Dakujem vam obom moc @izabellik
ak jedol orechy myslim, si ze to ma z toho, chodte k alergologicke 🙂
mne to pripada ako kiahne, neviem si pomoct. pridu mi take vodnate tie pupaky.