Svrbivé červené vyrážky a bolesť hlavy

bubika23
24. jún 2019

Ahojte, malého som vybrala asi hodinu dozadu zo skoly s takýmito vyrážkami, nie sú vystúpené, ani neni vidno nejaké vpichy či hocičo. Proste hladké, červene a svrbivé bodky. Na vonkajších predlaktiach si ich rozskrabal, na brušku to ma takto a ešte som si všimla na kotnikoch kde mal gumičku z ponožiek. Ma len mierne oslabenú imunitu, testy na alergiu mu boli robené minuly rok - negatívne. Dala som mu Aerius a natrela som ho Mixou na stoličku pokožku, sťažuje sa na bolesť hlavy. Doktorku mame aj zajtra poobede, tak píšem sem, či ste nemali niektorá niečo podobne a treba s tým utekať na pohotovosť. A maličkosť, mne sa za cca 20min čo sme prišli domov spravilo to iste, ale len na stehnách. Vopred vdaka za akúkoľvek radu

izabellik
24. jún 2019

mne to pripada ako kiahne, neviem si pomoct. pridu mi take vodnate tie pupaky.

bubika23
autor
24. jún 2019

@izabellik dakujem, ale kiahne sme mali, osypkam sme sa vyhli :(

arcticcode
24. jún 2019

Take sami robia po holeni... nie len dajaka žihľavka z alergie? Zisti čo jedli za cely deň

bubika23
autor
24. jún 2019

@arcticcode desiatu - rožok, maslo, Nitran (klasika)

izabellik
24. jún 2019

@bubika23 no a pred par dnami jedol co? take co moze byt alergen...

arcticcode
24. jún 2019

@bubika23 a ranajky obed nic?

bubika23
autor
24. jún 2019

@izabellik dlho som mu zakazovala kečup a ten mal dva dni dozadu výnimočne a dostal snickers od babky. To by ma ani nenapadlo. Dakujem

bubika23
autor
24. jún 2019

@arcticcode neraňajkuje lebo ho napína, buď to vyzvracal ešte doma alebo ho to chytilo po ceste a obed hneď po príchode zo skoly nechcel, obedoval až predchvilou

arcticcode
24. jún 2019

Snickers - arašidy, môže byť, či?

bubika23
autor
24. jún 2019

@arcticcode myslím že áno. A práve aj zaspal a už mu to trochu aj vybledlo. Dakujem vam obom moc @izabellik

hvolkovamirka
24. jún 2019

ak jedol orechy myslim, si ze to ma z toho, chodte k alergologicke 🙂

jankapepe
24. jún 2019

@bubika23 boli ste teraz niekedy v bazéne či na kúpalisku?