Svrbiace vajíčka u chlapcov

chavierka
27. dec 2013

Stretli ste sa s tým? Náš synček si stále škriabe vajíčka, že ho svrbia, neviem, či má len suchú pokožku alebo čo to môže byť, každopádne pôjdeme k lekárovi, ale zaujímali by ma aj vaše skúsenosti. dnes sa potajmne tak škriabal, že si ich rozškriabal do krvi na wcku.....Ďakujem

sissy27
27. dec 2013

@chavierka mykóza? skús canesten krém... a po veľkej potrebe opláchnuť pod tečúcou vodou a poriadne vysušiť...

chavierka
autor
27. dec 2013

netuším....vyzerali normálne a začal sa škriabať, tak teraz ich má podráždené, tak neviem...dakujem
@sissy27

zuzkagu
27. dec 2013

@chavierka má to aj môj Tomi, lenže mi mame aj atopicky ekzém takže to mame spojene s tým, mykózu nema, ja mu to natieram z calciovou mastičkou a pomáha

chavierka
autor
27. dec 2013

@zuzkagu hmmm, aj náš Tomo má tocha atopický ekzém...takže by som si to mohla s tým spojiť?Máva atopický ekzém sem tam....vyskúšame masť, v´daka

luba28
27. dec 2013

@chavierka skus modru indulonu,.... 🙂

zuzkagu
27. dec 2013

@chavierka tak ak ma môže to byť spojene s tým
@luba28 môj Tomi modru indulonu nemôže mať na koži kričí že ho to páli a svrbí a totalne mu to miesto opuchne

ajka30
27. dec 2013

atopicky ekzem, zial :( aj nas sa stale skriabe a je atopik :( skus infadolan, môjho syna calciova mast este tusim viac vysusila, infadolan bol lepsi

luba28
27. dec 2013

@zuzkagu neviem potom,ale nam zaberala,sice nebolo to podrazdene az do krvi,....

zuzkagu
27. dec 2013

@luba28 vieš čo Tomi je dosť haklivy na kremy čo sa týka atopického ekzému, ale zase každe dieťa je ine a treba vyskúšať a ísť na to pokus omyl bohužial niekedy sa inak nedá 🙂

chavierka
autor
27. dec 2013

ďakujem za rady....dúfam, že to nie je nič iné...len svrbenie, ktoré zmizne