Svrbiace a červené fľaky na rukách dieťaťa

skejla
26. feb 2016

mamky chcem sa vas opýtať či vaše deti mali niečo podobné...dcérke 4,5 roka sa vyhodilli na dlaniach červené, svrbiace fľaky, kt. sú na dotyk horúce a také vysušené...c noci je to hrôza vtedy ju to najviac páli...bola som u kožnej pred včerom a dnes zase...zmenila nam masť a berie aj fenistil...na alergologiu ideme 1x až v apríli...už neviem ako jej pomôcť, zajtra tomu bude týždeň...stretli ste sa stým niektorá? Vraj má niečo v tele a ak to neprejde pojde do nemocnice a ja som v 8 mesiaci tehot.a este aj na rizikovom preto by som jej najradšej nejako doma pomohla....dakujem za rady 😔

safranca15
26. feb 2016

Skuste premastovat excipialom alebo fenistilovou mastickou nasa pouziva od 3mes excipial a zarabane masticky od koznej

skejla
autor
26. feb 2016

Dakujem, ten excipial vyzera dobre ked jej to mozem davat aj s mastou od koznej 😊

safranca15
26. feb 2016

Ja davam najskor excipial a ked trosku sa vpije tak dam tie od koznej

skejla
autor
26. feb 2016

Ved to kozna mi kazala 3x za den ale hned ako sa mast vstrebe tak si to driape...potrebuje to mat stale mastne.

safranca15
26. feb 2016

No jedine jubtreba upozornovat ze ro nwmoze nasa sa tiez vie svrbievat a davam fenistil a vyhybam sa jedlam na ktore moze mat alergiu

skejla
autor
26. feb 2016

No do vcera jedla vsetko, dnes som jej uz obmedzila niektore jedla tak hadam to pominie...

skejla
autor
26. feb 2016

No do vcera jedla vsetko, dnes som jej uz obmedzila niektore jedla tak hadam to pominie...

tatianaurbanova
14. mar 2020

Co to nakoniec bolo a z akeho jedla, prosim? Syn ma to iste pravdepodobne.