mamky chcem sa vas opýtať či vaše deti mali niečo podobné...dcérke 4,5 roka sa vyhodilli na dlaniach červené, svrbiace fľaky, kt. sú na dotyk horúce a také vysušené...c noci je to hrôza vtedy ju to najviac páli...bola som u kožnej pred včerom a dnes zase...zmenila nam masť a berie aj fenistil...na alergologiu ideme 1x až v apríli...už neviem ako jej pomôcť, zajtra tomu bude týždeň...stretli ste sa stým niektorá? Vraj má niečo v tele a ak to neprejde pojde do nemocnice a ja som v 8 mesiaci tehot.a este aj na rizikovom preto by som jej najradšej nejako doma pomohla....dakujem za rady 😔
Dakujem, ten excipial vyzera dobre ked jej to mozem davat aj s mastou od koznej 😊
Ja davam najskor excipial a ked trosku sa vpije tak dam tie od koznej
Ved to kozna mi kazala 3x za den ale hned ako sa mast vstrebe tak si to driape...potrebuje to mat stale mastne.
No jedine jubtreba upozornovat ze ro nwmoze nasa sa tiez vie svrbievat a davam fenistil a vyhybam sa jedlam na ktore moze mat alergiu
No do vcera jedla vsetko, dnes som jej uz obmedzila niektore jedla tak hadam to pominie...
No do vcera jedla vsetko, dnes som jej uz obmedzila niektore jedla tak hadam to pominie...
Co to nakoniec bolo a z akeho jedla, prosim? Syn ma to iste pravdepodobne.
Skuste premastovat excipialom alebo fenistilovou mastickou nasa pouziva od 3mes excipial a zarabane masticky od koznej