prosim ake mže byt svrbenie v nošteku? mam chlapca ,chodi do školky a stale ho svrbi nos,špara si tam ,mava ho často aj suchy ,davam mu len sperj na zvhčenie.alergie nema.
Ani sennú nádchu - robili mu testy?
Roztoče, prach, stromy, buriny, trávy, byliny?
V každom prípade, morskú vodu alebo Vincentku dať môžeš. A smer pediater.
Rozhodne ho nieco drazdi a a to sposobuje to svebenie, bud je to prach, roztoce, travy a byliny, ale aj suchy vzduch v ms (teda u nas v ms je velmi teplo a dost suchy vzduch)
@mamulienka30 ako ho odčervim? hlisty mu nezistili .
@pribinak ano v školke maju strašne suchy vzuch a všimla som si ked chodi do školky tak sa to zhoršuje vždy to svrbenie.
@babulka82 to vies, aj ked umyvaju kazdy den, prach tam je, detto koberce na hranie, zavesy, postielky, vankuse a tam vsade sa okrem prachu drzia aj roztoce
U nas sa vakuse a periny peru raz za 2 mesiace, ale ja si nase pytam prat kazdy vikend, sme alergici a dala som do skolky aj antialergicky vankus (na radu alergiologa)
@babulka82 - hlisty ci mrle? Kazdopadne by som odniesla este jednu vzorku stolice a ziadala o detailny rozbor na parazity.
to nie su parazity 🙂 to je suchym vzduchom ja to mam cely zivot v zime je to horsie lebo kurenie vysusuje vzduch
skus mu do nosteka dat na tej vaticke co sa stym cistia usi...olivovy olej aby nebolo take sucho v nose to sposobuje svrbenie a preto si v nom spara (toto som nasla raz na nete trosku to pomaha len som leniva to praktikovat) kup zvlhcovac vzduchu..ale v skolke bude tak ci tak trpiet :(
ked je vlhky vzduch alebo pri mori hnet je po probleme..
tusim sa robi perianalny zlep na vajicka parazitov. tiez som za moznosti suchy vzduch a parazity.
Parazity ak su uz riadne rozlezene po tele sposobuju svrbenie nosa, daj ho odcervit.