Svrbenie v nošteku - príčiny

babulka82
15. jan 2015

prosim ake mže byt svrbenie v nošteku? mam chlapca ,chodi do školky a stale ho svrbi nos,špara si tam ,mava ho často aj suchy ,davam mu len sperj na zvhčenie.alergie nema.

mamulienka30
15. jan 2015

Parazity ak su uz riadne rozlezene po tele sposobuju svrbenie nosa, daj ho odcervit.

lorela
15. jan 2015

Ani sennú nádchu - robili mu testy?
Roztoče, prach, stromy, buriny, trávy, byliny?
V každom prípade, morskú vodu alebo Vincentku dať môžeš. A smer pediater.

pribinak
15. jan 2015

Rozhodne ho nieco drazdi a a to sposobuje to svebenie, bud je to prach, roztoce, travy a byliny, ale aj suchy vzduch v ms (teda u nas v ms je velmi teplo a dost suchy vzduch)

babulka82
autor
15. jan 2015

@mamulienka30 ako ho odčervim? hlisty mu nezistili .
@pribinak ano v školke maju strašne suchy vzuch a všimla som si ked chodi do školky tak sa to zhoršuje vždy to svrbenie.

pribinak
15. jan 2015

@babulka82 to vies, aj ked umyvaju kazdy den, prach tam je, detto koberce na hranie, zavesy, postielky, vankuse a tam vsade sa okrem prachu drzia aj roztoce
U nas sa vakuse a periny peru raz za 2 mesiace, ale ja si nase pytam prat kazdy vikend, sme alergici a dala som do skolky aj antialergicky vankus (na radu alergiologa)

mamulienka30
15. jan 2015

@babulka82 - hlisty ci mrle? Kazdopadne by som odniesla este jednu vzorku stolice a ziadala o detailny rozbor na parazity.

miadi
15. jan 2015

to nie su parazity 🙂 to je suchym vzduchom ja to mam cely zivot v zime je to horsie lebo kurenie vysusuje vzduch
skus mu do nosteka dat na tej vaticke co sa stym cistia usi...olivovy olej aby nebolo take sucho v nose to sposobuje svrbenie a preto si v nom spara (toto som nasla raz na nete trosku to pomaha len som leniva to praktikovat) kup zvlhcovac vzduchu..ale v skolke bude tak ci tak trpiet :(
ked je vlhky vzduch alebo pri mori hnet je po probleme..

latvia
15. jan 2015

tusim sa robi perianalny zlep na vajicka parazitov. tiez som za moznosti suchy vzduch a parazity.