Svrbenie pipíka

anickamaros
23. dec 2012

Maminky prosim Vás sos mojho syna svrbí pipík ale nie hore ale v spodnej časti pretiahnut mu ide normalne aj cika normalne a ja uz neviem co mam robit ak ste zazili nieco podobné prosim poradte mi nechcem ist k lekarovi.

xlucia
23. dec 2012

@anickamaros vymacat v repiku aj dvadsat minut a pol hodinu na to natriet canestenom

anickamaros
autor
23. dec 2012

@xlucia a to deticky mozu canesten?

kristiii
23. dec 2012

@anickamaros v repíku alebo v kamilkách, podla toho čo máš poruke, a my sme mazali sudokrémom

anickamaros
autor
23. dec 2012

@kristiii ale ked to ke ta uzdicka pod pipikom

kacena4
23. dec 2012

moze to byt infekcia, zapal mocovych ciest, alebo alergia na prasok ci avivaz v zle vypranom pradle, ak by to po par dnoch nepreslo chod k lekarovi fakt to moze byt zapal nie vonku ale vnutri v tele, ten canestenom sme dostali aj my pre syna ked bol malicky

xlucia
23. dec 2012

@anickamaros canesten davaju uz v porodnici

angua27
23. dec 2012

súhlasím s tým, že máčať v repíku. s natieraním opatrne. s pipíka sa dáva ťažko dole akýkoľvek krémik. môže narobiť ešte väčšiu galibu, ako bola pôvodne. určite by som však išla k lekárovi. v týchto dňoch asi len pohotovosť. môže to byť začínajúci zápal, alebo zápal vnútri. nepodceňovať radšej.

zuzkabeno
24. dec 2012

Je dobré natrieť canestenom alebo krémom na zapareniny, dobre vetrať bez plienky.

kristiii
24. dec 2012

@anickamaros tak ako, už je trošku lepšie? ak sa bojíš skúšať tie krémiky skús aspon ten repík alebo kamilky a ak to nebude lepšie tak asi len skočiť na pohotovosť..alebo tam skús zavolať či ti neporadia čosi iné

osemsmerovka
25. dec 2012

treba častejšie a dôkladne umývať a nebude nijaké svrbenie 😅 😉

veronkap
25. dec 2012

@osemsmerovka normalne som v nemom užase aku radu si jej dala. nemam slov.

ducci
26. dec 2012

vyskusaj caste vetranie, umyvanie cistou vodou a natriet bepanthenom.

anickamaros
autor
27. dec 2012

@kristiii dakujem ano uz lepsie umyvala som repikom a natierala kremom a zlepsuje sa to si zlata 🙂
@osemsmerovka ja maleho umyvam casto a dokladne neboj sa nie som matka kt svoje dieta zanedbava neviem ako si na tom ty ale ja sa o nho staram dokladne a myslim si ze stranka MK je na to aby maminky nasli pochopenie a odpoved kt im pomoze a nie taka kt ich zbytocne rozculi

anickamaros
autor
27. dec 2012

@osemsmerovka a ked uz sme pri tom tak mas dievcata a nevies nic o takych problemoch ake mavaju chalani takze poprosim zdrzat sa komentara