Maminky prosim Vás sos mojho syna svrbí pipík ale nie hore ale v spodnej časti pretiahnut mu ide normalne aj cika normalne a ja uz neviem co mam robit ak ste zazili nieco podobné prosim poradte mi nechcem ist k lekarovi.
@xlucia a to deticky mozu canesten?
@anickamaros v repíku alebo v kamilkách, podla toho čo máš poruke, a my sme mazali sudokrémom
@kristiii ale ked to ke ta uzdicka pod pipikom
moze to byt infekcia, zapal mocovych ciest, alebo alergia na prasok ci avivaz v zle vypranom pradle, ak by to po par dnoch nepreslo chod k lekarovi fakt to moze byt zapal nie vonku ale vnutri v tele, ten canestenom sme dostali aj my pre syna ked bol malicky
@anickamaros canesten davaju uz v porodnici
súhlasím s tým, že máčať v repíku. s natieraním opatrne. s pipíka sa dáva ťažko dole akýkoľvek krémik. môže narobiť ešte väčšiu galibu, ako bola pôvodne. určite by som však išla k lekárovi. v týchto dňoch asi len pohotovosť. môže to byť začínajúci zápal, alebo zápal vnútri. nepodceňovať radšej.
Je dobré natrieť canestenom alebo krémom na zapareniny, dobre vetrať bez plienky.
@anickamaros tak ako, už je trošku lepšie? ak sa bojíš skúšať tie krémiky skús aspon ten repík alebo kamilky a ak to nebude lepšie tak asi len skočiť na pohotovosť..alebo tam skús zavolať či ti neporadia čosi iné
treba častejšie a dôkladne umývať a nebude nijaké svrbenie 😅 😉
@osemsmerovka normalne som v nemom užase aku radu si jej dala. nemam slov.
vyskusaj caste vetranie, umyvanie cistou vodou a natriet bepanthenom.
@kristiii dakujem ano uz lepsie umyvala som repikom a natierala kremom a zlepsuje sa to si zlata 🙂
@osemsmerovka ja maleho umyvam casto a dokladne neboj sa nie som matka kt svoje dieta zanedbava neviem ako si na tom ty ale ja sa o nho staram dokladne a myslim si ze stranka MK je na to aby maminky nasli pochopenie a odpoved kt im pomoze a nie taka kt ich zbytocne rozculi
@osemsmerovka a ked uz sme pri tom tak mas dievcata a nevies nic o takych problemoch ake mavaju chalani takze poprosim zdrzat sa komentara
@anickamaros vymacat v repiku aj dvadsat minut a pol hodinu na to natriet canestenom