Svrbenie očí, vodnatý výtok z nosa a červené oči

tanika
23. apr 2016

Kocky Poprosim o radu a pomoc dcérka sa vratila z dnesneho výletu, svrbia ju oci , nádcha riadna , vodnaty výtok z nosa čiry, okolo nosa červené co si stale tiekla nos......a pri tom berie kazdy den aerius 2,5tabletku taku cmuliacu raz denne, mam doma predpisany nasofan...este jej stale čistíme nos s mor.vodou ...Poprosim mozem jej stretnúť aj nejaký nasivin, olynt, lebo ona ma toto alerg.aktu.nádche, ma potvrd.alergia myslim trávy mix, macka srst, ale hlavne teplo- chlad. Poradíte ma dostacujuci ten aerius? Ma 8 rokov.

moni244
23. apr 2016

@tanika nebude lepsie zavolat na pohotovost a konzultovat to s lekarom, ako s ludmi, co sa do toho nevyznaju?

tanika
autor
23. apr 2016

No je tu isto dost mamičiek co mali taky problém pri potvrdenej alergii ja predsa viem co je. Nejde o prechladnutie? Asi ty sa nevyznas lebo doma nemáš takyto problém.ale v pohode.toto mi nepomôže ale napísala si si nazor!!!!!

moni244
23. apr 2016

@tanika tak si cakaj dalej, ci sa nejaka mamicka so skusenostou ozve a nechaj, nech tvoje dieta trpi 😉

pribinak
24. apr 2016

Pre 8 rocne dieta je 2,5 mg dost malo, to by mali byt uz 5mg aeriusu
Urcite aj nieco do oci, lebo to je tiez velmi neprijemne, ked je vydražená očná sliznica
Kym sa dostanete k mudr, kup aspon nieco voľnopredajne, treba nosit slnečné okuliare, aj ked slnko nemusi byt az take ostré
Nasofan je fajn, tiez beriem, ale urcite by mala mat este nieco

zuzi79
24. apr 2016

Moja má presne tieto alergie ako vy. Berie Zenaro 5 mg. Keď má veľmi podráždené oči tak jej dávam kvapky do očí, to som kúpila bežne v lekárni na začervenané oči, treba povedať že je to pre dieťa. A keď má zavalený nos tak si dá sprej do nosa na uvoľnenie, po týchto dvoch sprejoch sa krásne ukľudní a je pokoj. Určite ju niečo veľmi podráždilo.

tanika
autor
24. apr 2016

@zuzi79
@pribinak ja si myslim ze aerius 2,5 mg je malo ako keby to ani nemala v sebe, bola totiž s kamaratkou a jej dcérkou v prírode..to bola reakcia asi....takze tak, oči sú dobré...bála som sa že budu červené neboli, mam do oci kvapky alergocrom pre pripad, takto silnú nadcha minulú sezónu nemala ako teraz, musela som dať aj olynt sprey aby zaspala. No neviem ma 8 rokov dam aj dve tie 2,5 mg. mam doma zenaro beriem ho ja 1x1 mne nepotvrdili alergiu ale mám s tym problemy, ale neviem ci jej to teraz dat ? Chuť a az teraz sa zobudila co bola taká unavená a nevyspata. Horúčku nemá, lebo som si myslela ci ozaj aj neprechladla? A este kocky posledne ten nasofan kedy je dobre ho vstreknut. Rano aj vecer?...no ja neviem co jej mam dat skafander zajtra do školy 🙂 dúfam ze sa to skludni.....dik kocky

pribinak
24. apr 2016

@tanika rano, ked sa zobudí, vypláchnuť nos vlažnou slanou vodou a potom streknut Nasofan
Pripadne vecer, ide spat, tiez vypláchnuť nos a potom streknut Nasofan, vzdy na cistu sliznicu v nose
Antihistaminika bud si davam nalačno rano, alebo ako poslednú vec tesne pred spaním
Ak sa jej velmi zle dýcha, tak brnkni doktorke

tanika
autor
24. apr 2016

@pribinak dakujem za rady....je lepsie...je doma...ale stale nádcha takze prepadnutie more.vodou...a uvidíme ci na vecer na spanie budem musiet stretnúť nasivin!!!a zajtra zavolám alergologovi.

tanika
autor
1. máj 2016

Takze kocky boli sme v stredu u obvod.dal jej pamycon, a ze alergia prešla do infektu dal jej pamycon, ziadne ddp,ziadne vytery!!! Hoci som povedala ze sú už a zel.hlieny, ze vo st, pia, ostať doma ale v štvrtok ju pobolievalo uško, ale večeroch nie, v piatok jej kúpiť ako v usku, tak som sa nastvala a poprosila mudr.orl vi nas nezoberie bez výmenného lístka , jasné ....tak pôsobila vytery, dala uniflox do nosa, dala žltý trifed, a ma tympamo krivka c, vpacene,a v pravom usku jemna infekcia či tak nejako, a sliznice s nádychom lividity...čo to znamená? A do toho uška dostala otobacid kvapky. V pondelok sa mam infor.o vysledky výberov a uvidíme a v piatok kontrola. Len mi nepovedala ci máme ostať doma?....je to mozne a tk mala alergic.nadchu a pozrite co sa z toho vyklulo.a povedala ze 8 roč. A berie iba 2,5 mg aerius to je isto malo pri potvrdenej alergií.

charity
1. máj 2016

@tanika Trpím histaminovou intoleranciou, to znamená, že mám v tele viac histamínu než býva zvykom. Ked je môj histamín vyprovokovaný k vyplaveniu /napríklad alergickou reakciou na peľ/, občas mám zápaly rôznych tkanív, napríklad hrdla. Takže to, že u Tvojej dcéry prešla alergická reakcia do antibiotík ma neprekvapuje.

tanika
autor
1. máj 2016

@charity poprosim aké si mala hodnoty DAO...Len o ja s tym mám problem, hoci americké testy negativne. Musim poztiet tie moje hodnoty...sao vo ji vysli....