Svrbenie líc a nosa

barboraa33
24. aug 2023

Dobrý deň prajem syn už 3 týždeň sa šúcha na tvari v oblasti líc nosa robí to vonku aj doma aj cez noc zle spával až na tieto posledné dva dni tie prespal celú noc ide o to brali sme kvapky fenistil že alergia potom lieky na parazity a posledné dni teraz sme brali dithiaden dnes sme boli u lekárky nezdala sa mi moc ukázala som jej videá dovtedy sme s lekárkou volali a písali a posielali fotky som ,výsledky z moču budú zajtra vraj to alergia nebude mám vysadiť lieky že môže to byť psychické tak nás posiela k detskému psychológovi čo nechápem keďže doma sa s mužom nehadame ani nič podobne stále sme na výletoch vonku na ihrisku cestujeme autom jediné čo je nové že som začala chodiť na brigádu pred 3 týždňami a vtedy aj zhruba to začalo ale je doma s tatom je s ním spokojný táto ho uspi nakrmi všetko okolo čo treba si spolu vonku ani si nespomenie na mňa prvý krát mal 10min kým sa ukludnil že nejsom doma ale zaspal a ďalšie pokusy už boli dobre či to je tým že chodím 2x za dva týždne preč že je to iný režim ako sme mali doteraz alebo máte niekto skúsenost s tým ďakujem veľmi pekne

barboraa33
autor
24. aug 2023

syn má 2roky aj 3mesiace