Svrbenie a štípanie konečníka u detí

biibiana
25. júl 2024

Ahoj. Boli sme samozrejme aj u Dr. Dcéra vybrala už 2 balenia vermoxu. Nepomohlo. Tak užívala 3 dni čierne uhlie. Snažíme sa udržiavať protikvasinkovú diétu. Nemôžem povedať, že by jedla dcéra veľa sladkého, ani predtým.. Jogurt, zmrzlina 1x denne.. Také polotovary ako keksíky a pod my jeme fakt striedmo. No predsa ju stále svrbí a skôr štípe konečník. Máte nejaké skúsenosti? Pôjdeme dnes alebo najneskôr zajtra opäť ku Dr.
Nejaký nápad čím by to ešte mohlo byť? Ďakujem 🙏

ktochytavzite
25. júl 2024

@biibiana na koznej ste neboli?Moze to byt mykoza alebo rozne bakterie.

biibiana
autor
25. júl 2024

@ktochytavzite Nie ešte neboli, neposlal nás pediater, uvidíme co povie teraz keď prídeme opakovane..

belasy_motylik
25. júl 2024

Nemá vnútorné hemoroidy?

laura164
25. júl 2024

Skús zmeniť prací prášok na niečo bio, nám to robila puela aviváž, všetko som musela preprat, už takú chémiu nekupujeme aj keď to vonia

biibiana
autor
25. júl 2024

@belasy_motylik Tak to neviem, to by mala zistiť pediatricka nie? Pohladom ma konecnik cisty, bez zacervenania.. Ani výter ani stolica nebola zatiaľ odoberana :-/ Idem tam volať lebo sa ide zblázniť od škrabania ☹

biibiana
autor
25. júl 2024

@laura164 Nemenila som pracie prostriedky už roky, používam len hypoalergenne lebo mladšia dcéra reagovala na bežnú kozmetiku.

ktochytavzite
25. júl 2024

@biibiana pýtaj si ĺvymenny na kožného ,pediatrii moc asi nezistia,urob si stery z konečníka,ak je tam nejaka kvasinkách alebo bakteria tak premastit a v teple sa kvasinkách premnožení.Mozno skus canesten krem ale to az po tych steroch.