Mamičky nemáte skúsenosť s takými fliacikmi u 3 mesačného bábätká? Doktorka ževraj sa nemám stresovať že to je ASI len znamienko ze to budeme sledovať ale mne už šibe z toho čítania o tých flakoch ani spať nemôžem či to nieje niečo vážnejšie...
Náš ma od narodenia tiež také, už ma 5 rokov, máme tiež len sledovať..
Je to kavova skvrna. Caffe au lait flaky... moji ich maju kazdy, 2-3 kusy, pokial ich nie je viac ako desat, je to len proste pigmentacia na pokozke, nie je tam ani zvysene riziko rakoviny koze ani veci tomu podobne ako u znamienok, proste neskodne, riesili sme to s koznou, kedze dcera ma jedno fakt velke.
Aj moja ma 2 take flaky od narodenia, tiez povedala dr, ze je to v
@anjelicek26 môjmu sa prvé objavilo keď mal mesiac a teraz také svetlucke do 2 tyzdnou 3 naraz tak dúfam ze to bude tak ako píšete lebo doktorka to nejak nerieši a ja som už chorá z toho asi prestanem čítať blbosti
@martinahrnkv aj mojim tak, maju ich od babatka, dcere sa teraz objavili dva nove v puberte... nevidim to dramaticky, jedine, co som stresovala bola ta rakovina koze, ci to treba nejako riesit pri opalovani a teda vraj nie, je to uplne rovnaka pokozka, len tmavsia pigmentacia, pokial to nie je vyvysene vsetko v poriadku.
@anjelicek26 ďakujem som kludnejsia 😊
@martinahrnkv ahoj ja ta zas nechcem stresovat, ale isla by som s tym koznej. Ano naozaj je to bezne, mat jednu, dve skvrny cafe au lait. Ale je to relativne vzacne mat ich viac ako 3...
@martinahrnkv to bude materske znamienko,,aj moje deti ich maju,,,nikdy som to s dr neriesila,vsak to videla a nevravela nic a su zdravy. Dcerka ma fliacik na chrbate, na lavej lopatke a syn ma dva,fliacik vstrede chrbata a znamienko v tvare blesku na zadnej strane laveho stehna 🙂
@babydesire ďakujem za odpoveď 😊
@martinahrnkv Ahoj, boli ste s tym u koznej? Ako ste na tom dnes? dik za odpoved 🙂
@martinahrnkv ja mam také na ruke aj na bruchu od narodenia... Nazýva sa to aj tzv. "materské" znamienko... Kľud pre istotu to treba sledovať a ak by sa menil tvar alebo veľkosť treba ist ku kožnej 🙂