ahojte..mam dost obavy...moja mala dcerka, ma 19 mesiacov, ma riedku stolicu takej pieskovej farby. Dost svetla, taka nezvycajna..a ma ju dost casto, napriklad dnes 5 krat. Bojim sa, inak nic ine nema, len jej nechuti jest. ani nevracia ani ju asi nic neboli a ani teplotu nema. poradte mi prosim ☹
Ivmilo, může to být z tepla, z přílišného množství ovocných šťáv..........pokud déle než dva, tři dny max. tak určitě navštívit Dr.
Ahojte, ja mam taky isty problém. MAla mi odmieta jest a to predtym jedla vsetko co sa jej mihlo pred ustami. A co horko tazko zje, to o hodinku vykaka. Stolica je tiez zlta.... zvlastne. Poradite? Trva to dnes 3. den.
Dakujem
tak toto sme mali aj my asi 5 dni mala nechcela jest a presne taka ista hnacka a boli to zubky, idu nam ocaky ☹
presne aj u nas to boli zubky...zo dna na den to prestalo samo
No uz nam hnacky prestali, ale zubok nikde. Ideme davat stolicu na rozbor a potom uvidime, ze co to bolo.
ahojky, tak u nás máme hnačku dva dni a k tomu nechutenství a mrzutost ... venku máme 16 zoubků tak nevím zda by se nám klubal další ??? tak jsem včera podala 2 x Smectu a trošku ORS 200 ale dostat to do něj byl boj tak uvidíme co dneska ...
cibulkas ani my este zubky nemame a hnacka je chvalabohu fuc 😉
ahoj, tak to u nás pokračuje dál ... pro jistotu jsem se stavila u dr. ten mi řekl ať si koupím probiotika a máme držet dietu, nejíst nič tučného ani mléko a naopak papat vše co staví ...
ahoj mamky, prodělali jsme to také... po týdnu to chytil i manža, teď s tím bojuju já, ale už je to v poho, u mne se to zas tak moc neprojevilo...
Malý skončil málem v nemocnici, jak byl dehydrovaný...
Doporučuji místosmecty enterol tabletky. Ty tobolky se dají vysypat do pitíčka a mimi je nepozná, narozdíl od hnusné smecty, užívat jej mohou i dospělí. Mrkev, rýže a zase mrkev, ta jediná nás spasila... Pěkně vyhladí střeva a dostane bycily ven z trávícího traktu...
Držím palce!
hmm...treba hlavne dodrziavat pitny rezim, odlahcenu stravu...a ak to trva dlhsie, treba ist k Dr....