Švagriná dáva synovi piť MMS

2. aug 2020

Robili by ste s tym nieco? 13 ročný chlapček a matka mu dáva kazdu hodinu piť MMS... riešili by ste to?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. aug 2020

@bambulienka25 MMS... ale to je jedno. Smrdí to ako Savo a je to chemikália, ktorou sa priemyselne bieli papier a používa sa na dezinfekciu bazénov 😢

januarova
2. aug 2020

Co je MMS?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
2. aug 2020

A aký je dôvod tohto jej konania?

januarova
2. aug 2020

Neuveritelne, ludska hlupost je nekonecna😥😱🙈
Nema manzela? Niekto z rodiny by ste to urcite mali riesit...

autor
2. aug 2020

@vilma7 je strelená 😢 a chudak chalan už má problemy s obličkami. Svokrovcom je to jedno, muž mi hovori, že sa do toho nemam starať. ☹️

autor
2. aug 2020

@januarova nie, je rozvedená. Staršia dcera od nej doslova ušla k otcovi.

laila22
2. aug 2020

To je mužova a sestra?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nenne27
2. aug 2020

Preboha.to vazne?😱😱😱😱kks

laila22
2. aug 2020

Minimálne o tom povedať otcovi dieťaťa.

januarova
2. aug 2020

Oznamit anonymne socialke, ako pisala
@bambulienka25 .
Ved ho moze zabit😥

autor
2. aug 2020

@laila22 ano

autor
2. aug 2020

@laila22 nepoznam ho, su uz 15 rokov rozvedení

caroline_
2. aug 2020

savo a mms je rozdiel, a podla mna by si to mala nechat tak

autor
2. aug 2020

@januarova lenze ona bude vediet, že som ju udala ja. Lebo ked nam o tom MMS velmi zanietene hovorila, že ako to lieči všetky choroby sveta tak som ju poslala do riti. Že take kraviny ja počúvať nebudem, že si zabíja vlastne decko. Svokra na mna vybehla, že ked ma vyštudovanú farmáciu tak asi vie, čo robí 😢😢😢

januarova
2. aug 2020

Nema nejake psychicke problemy? Je sama s chlapcom? Povedat si asi neda, ze?....

januarova
2. aug 2020

No to je este horsie... strasne...

autor
2. aug 2020

@caroline_ čiže pozerať sa na to ako zabíja dieťa? A Savo aj MMS su priemyselne dezinfekcie. A maly ma uz teraz problem s obluckami

caroline_
2. aug 2020

a ako vies ze prave z toho ?

autor
2. aug 2020

@januarova jasne, že si neda povedat. A zajtra odchádza na druhy koniec SK, bola tu len na prazdninach

cacianka
2. aug 2020

@caroline_ to je jedno z coho ma s nimi priblemy ale uzivat priemyselné bielidlo v akejkolvek koncentracii a množstve im asu nepomoze

laila22
2. aug 2020

Hm, neporadím, keď sú všetci posahany.. Nahlásiť jeho detskej lekárke, poradiť sa s ňou, nech materi dohovorí..

mogaa
2. aug 2020

Synovec robil v Nigérii cez nemeckú firmu....tí chalani (Nemci)to tam pili viacerí(MMS)....osobne by som takúto "alternatívu"riešila len v prípade rakoviny....určite to nie je alternatíva na liečbu bežných ochorení ...ono sa to užíva na kvapky, takže naozaj sú to minimálne množstvá,ale riziko napriek tomu tam je a veľké.....možno by som najskôr naozaj zistila prečo mu ho dáva, ak len ako prevencia proti Covid tak riziko že mu tým ublíži je vyššie ako riziko že bude mať ťažký priebeh ak by ochorel....ono tí chalani v Nigérii to brali skôr na vyčistenie organizmu od patogénov a proti malárii....synovec to teda nebral, maláriu mal asi 4x (u nich je to ako chrípka), ale raz keď bol doma si odtiaľ priniesol nejakú baktériu, len mu zapuchli nohy a až následne zistili že je to z baktérií, takže asi 2 mesiace robil pokusného králika ktoré ATB zaberú....v každom prípade ak má chlapec problém s obličkami, tak MMS mu ochorenie obličiek môže zhoršiť...

alexk12
2. aug 2020

To čo sú toto za diskusie 🤔🤨omg to sa musíš pýtať evidentne si aj ty na hlavu ak zakladá takúto diskusiu

mogaa
2. aug 2020

a ako tu už bolo spomenuté MMS a Savo sú 2rôzne veci.....Americký prezident tiež nie je hlupák, inak by nebol tam kde je a tiež navrhoval pitie dezinfekcie alebo užívanie hydroxichloridu (proti Covidu)a verím že tiež to preberal aj s lekármi.....že to nebolo len že ma niečo napadne a dám to do médií....to že väčšina odborníkov je proti neznamená že nemal podporu aj nejakého lekára....ale určite to nie je na bežné nesmrteľné ochorenia.....

cacianka
2. aug 2020

Akokolvek kontaktuj otca toho chlapca, jeho sestru, pripadne vytiahni z chalana meno jeho pediatra a informuj ho. Aj chalanovi povedz ze je to nebezpecne a nech ide hoci aj sam k lekárovi a sam to povie otcovi.oznamim socialke.
Užívanie takejto chémie vobec nie je vporiadku, urcite sa to neda porovnať s liekmi ktore sú vyvíjane na inej báze a na humanne použitie.
Ja by som si "oznamovaciu" povinnosť splnila a je mi jedno co povie svokra ci "farmaceutka".
Kompetentni nech riesia ako uznaju.
Keby som to neriesila mala by som výčitky ze podporujem toxikaciu maloleteho, takmer tak ako psychické a fyzicke tyranie.
Nechcem aby deti ktore trpia a viem o tom dopadli ako LUCKA