Mam 15 mes. syna a asi pred 3 týždnami sme zistili, že sa mu šupe koža na bruškach prstov. hlavne na rukach a vsimla som si že to mal aj trošička na prstoch na nohach, ale tam menej. kožu nema suchu, ani popraskanu, len sa proste šupe. jedna kočka tu pisala o podobnom probleme, ale jej dietatku sa to robí po pobyte vo vode, mojmu ked nie je vo vode.
malo to aj niektore vase dieta? zistilo sa z coho? a ako sa to liečilo?
Milá evina313,
hladam opdoved na presne tu istu otazku, kt. si polozila, ako tak pozeram na datum bolo to davno, to je 1. problem( pre mna) a 2. ze k odpovedi si sa nedostala ani ty, ani teraz ja....Co bolo pricinou? Nevies? My sme to spozorovali cca -3 dni do zadu a presne tak ako to pises.
nEPRESTAVA TO!!!Nebudes tak dobra a nedas mi odpoved,chystam sa na bud. tyzden hned ku koznej lekarke..
Dakujem Daniela
@danielitas
@lenadka ja som to mojmu synovi zistila pred včerom ale na nožičkách a tiez neviem čo na to .... pôani
@lenadka
@evina313 pisala ze ten krem kerasal skusim sa spytat doktorky..ale zlakla som sa aby to nemal niečo plesnove kedze je často teraz v lete na kupalisku .....
ahojte,opat po roku otvaram tuto temu,moj syn ma dva roky a tri mesiace,a po chorobe sa mu zacala supat kozicka na rukach a cca po tyzdni aj na nozickach.neak to neustupuje.zienky z predoslych prispevkov,co vam na to povedala a dala doktorka? 😕
ahoj skus najprv kremikovat podla vyborny je Bepanthen a hlavne by som nechavala nozicky bez ponoziek topanociek vies ci to nema od toho a ked nemizne hned k lekarovi kazde dieta to moze mat z niecoho ineho
píšem sem s odstupom niekolkých rokov, teda do tejto diskusie 😉 a to preto, že sa chcem podeliť o novú skusenosť s liečbou šúpania kože.
Starší syn mal prednedavnom cele dlane a prsty také, že ich mal popraskane a šúpali sa mu.
mala som doma kupene koloidne striebro, ktore ja pijem, ale viem, že u nas sa používa hl. na kožne problemy. tak som to dala synovi potierat tým striebrom a malo to teda úžasný efekt a hlavne rýchly, o par dní po šupinach nebolo ani stopy. Takže mame to z vlastnej skusenosti a určite odporúčam 😉
ahojte, dcera mala davnejsie streptokoka a odvtedy sa jej priebezne lupe koza na nohach a rukach. vyskusali sme rozne kremiky, vodicky ale zatial nic natrvalo nezabralo ☹
ja ked mam popukanu kozu , natriem si na noc care masticku od bepanthenu a rano ju mam omnoho lepsiu na dotyk. odpurucam, vsestranna masticka.
@evina313 dobry den mozem sa spytat z coho to malo vase dietatko? A co vam nato dali? Dakujeem
mne sa takto volakedy zacala supat koza na nohach, isla som ku koznej a napisala mi mast kerasal-natrela som si to par krat a preslo to 😉 zaujimave je ze ta mast nerobi nic ine len premastuje a zmakcuje. Ved ak to ma velmi chod k dr. ta bude najlepsie vediet co s tym. Ked sa mojej malej supala koza na tele-take suche pidi supinky-bolo to po prekonani choroby, napisala mi dr. specialny kupel balmol-ci tak nejako sa to volalo a to som davala tyzden do kupania a preslo to.