Dobry den prosim vas moze toto mat dcerka z toho ze dva tyzdne do zadu prekonala ruky nohy usta chorobu a sa jej takto supi prsty na nohach a od vtedy to take ma alebo to ma plesen? Dakujem
Skusila by som canespor a leniens
Nepoti sa jej moc noha? Nasej sa supali prsty, aj ked nie az takto velmi, ked sa jej v zime moc spotila noha v zimnej topanke
Áno je to z choroby ruky nohy ústa našej sa tiez tak teraz supu tiež mala pred 2 týždňami
@matullienka ano? A netreba stym nic robit alebo natierat? Prejde to same? 🙂
@miriam7979 prejde to samé, ono sa vlastne okupujú tie pľuzgieriky čo boli
Príde mi to skôr ako potiva noha. Skús detský zasyp používať a uvidíš ako nozka zareaguje. Preventívne by som použila aj Canesten, ak sa noha potí je náchylnejšia na mykozu
mne mala nieco taketo dcerka 8r. na rukach,,,
@miriam7979 mame presne to iste ak nie horšie 🙂 tiež naša prekonala dva týždne do zadu ruky nohy ústa skóre ošúpanie 😉
@miriam7979 aj moja dcéra 11ročná, prekonala pred dvoma týždňami ruky-nohy- ústa a takisto sa jej šupe koža na nohách
Aj mojej 5 ročnej sa ošúpali dlane a prsty na rukách. Vôbec nevieme z coho, na nič sa nestazovala, ziadne svrbenie, bolest. Pred 2-3 tyzdnami doniesla nejakú virózu zo škôlky, ale len teploty, kašeľ, sopel, žiadne vyrážky a chytili sme to celá domácnosť. Mali to aj vaše deti takto?
Ešte možno streptokokova infekcia. Stret s chemikaliou?
Nam sa to tiez zacalo aj na rukach aj nozkach, tiez sme prekonali 7.chorobu tyzden dozadu. Neviem co s tym, ale skusam natierat teatre s levandulou a kadidlom.
to ma zrejme po prekonani ruky nohy usta, u niekoho to byva velmi vyrazne, u niekoho miernejsie.