Šúpanie dlaní u môjho syna, čo to môže byť?

adkahatka
19. júl 2019

nemate niektorá z vas podobnú skusenost a prip.rady?? moj syn 4r..začali sa mu šúpať obe dlane, jemné šupinky.neviem čim to može byt ,nemate skusenost??

darina746
19. júl 2019

Moze byt, ze ich ma iba vysusene. Teraz je leto, slnko, vo vode sa macha, moze byt, ze sa mu proste tak vysusila koza na rukach, skusne natierat normalne kremom na ruky 🙂

eva_eva
19. júl 2019

@darina746 má suché ruky, treba mu ich natierať, nejakou niveou alebo aj kokosový olej je super.

adkahatka
autor
19. júl 2019

skusim, len nemyslim si , že to je len o suchych rukach práveže

mimusa154
19. júl 2019

Naprekonal ústa-ruka-noha?Vtedy sa zvyknu supat chodidla a dlane

ivana.natasha
19. júl 2019

@adkahatka mojej dcére sa takto prejavila alergia, ale bola podstatne mladsia, cca 1,5 roka. Na zaklade toho sme absolvovali seriu vyšetrení, ma viac alergii. Ale zase to tiez nemusi byt toto.

hruska5
19. júl 2019

@adkahatka prekonana choroba ruky nohy usta..

adkahatka
autor
19. júl 2019

@mimusa154 ano , ruky usta nohy mame už za sebou

adkahatka
autor
19. júl 2019

šúpu sa nam iba ruky, konkretne dlane

mimusa154
19. júl 2019

Tak je to jasne,vela mazat kremami,zosupe sa to a bude dobre

mimusa154
19. júl 2019

Môžu začať zliezať aj nechty ;)

adkahatka
autor
19. júl 2019

@mimusa154 myslim, že ako vtip to bolo nemiestne

sorciera24
19. júl 2019

mojmu sa zacali supat najprv bruska prstov a potom dlane, isla som s nim na vyter, ekdze neprestavalo a v hrdle streptokok, bolo treba ATB, potom to preslo.... (nemusi to byt ono, ale moze...)

adkahatka
autor
19. júl 2019

@sorciera24 dakujem

kittykat22
19. júl 2019

@adkahatka skoc na kozne. Ja to mam z nevhodnych pripravkov na riad a ruky - jar/dove. Moja mama to mala z bakterie a dostala na to kortikoidy. Skus kupit detsky frosch tekute mydlo - v DM predavaju, keby to mal z pripravkov na ruky. Urcite to prejde.

drozdikova
19. júl 2019

@adkahatka mojmu malemu sa takto zasali supat po ekzeme. Doktorka nam odporucila lipobase krem natierat a po tyzdni bolo po probleme.

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elly23
19. júl 2019

Pri sarlachu sa lupu dlane, ale teploty asi nemá a ani nič ine

hruska5
19. júl 2019

@adkahatka co nemiestne?napisala??ano mozu aj nechty zliezat.Len pravdu napisala!

lindusss2016
19. júl 2019

@adkahatka po tej chorobe v niektorych pripadoch mozu zacat zliezat aj nechty, to je pravda, ale myslim, ze nepouzila vhodneho smajlika k tejto informacii

mimusa154
19. júl 2019

@adkahatka po tejto chorobe zvyknu zliezat aj nechty a rastu pod nimi nove,neviem ake vtipky nabuduce poradim hovno

izi2
19. júl 2019

@adkahatka moja dcera aj syn mali taky ekzem, uz si nepamätam co na to dali.

adkahatka
autor
19. júl 2019

@elly23 nie nema je uplne v pohode

marcelik88
19. júl 2019

@adkahatka Par dni skusit natierat ruky ci len nema suche a az nie tak normalne ist k doktorke, nech skusi porobit nejake vysetrenia

adkahatka
autor
19. júl 2019

@hruska5 ten smajlik napriklad?!

mimusa154
19. júl 2019

@adkahatka tak takto,vazena pani,smajlik bol asi omyl,ako by sa inteligentny clovek dovtipil,ale to sa o vas asi nebavim.Ked moje dieta prekonava nejaku chorobu tak si zistim,co to je,ako to prebieha,ake su nasledky,takze uz zalozenie tejto temy,hovori za vsetko

adkahatka
autor
19. júl 2019

@mimusa154 ak sa vam nepaci moj prispevok nikto vas nenuti komentovat ani vobec zacinat komunikaciu.o inteligencii by som teda radsej pomlcala.

zeytin
19. júl 2019

@adkahatka Je to dosledok tej choroby, dokonca mizu zliezst aj nechty na rukach alebo nohach...

adkahatka
autor
19. júl 2019

dakujem vstekym, pravdepodobne mame doma celiatika...este treba par vysetreni a uvidime ci sa nam to potvrdi.

mimusa154
19. júl 2019

Clovek chcel pomoct dietatu,skoda

0hena0
19. júl 2019

@adkahatka adka, skus odsledovat, ci si potajomky nesucha dlane o stenu. Moja dcera ked bola malicka, si suchala dlane o stenu, zistilo sa ze mala alergiu na mlieko. Odstavili sme asi na rok a neskor skusali znovu podavat mliecko. Preslo to. Ale u vas to moze byt nieco ine. Aj mne sa z nicoho nic zacne supat dlane. Po par dnoch prejde. Myslim, ze je to vodou. Lebo pride a odide.