Ahojte prosím o radu. Čo to môže byt? Všimla som si synove dlane. Ma šupajuce sa dlane. Stretli ste sa s tým? Zajtra ideme k lekárke, ale chcela som aj vašu radu. Ďakujem
Mne sa v detstve stale supali dlane. Vraj nedostatok vitaminov
@sorciera24 Ďakujem, už je To 3 tyzdne čo bol chory - dýchacie cesty , ako tak sa z toho dostal a teraz toto. Ale fakt uvažujem že teraz mu akoby hlasivky odchádzali tak zajtra poviem aby sa na to pozreli.
@mariana1 o to viac,a k bol chory, moj mal tiez teplotu 2 dni a dost, preslo a tyzden na to sa mu zacali lupat prsty a potom aj dlane......dr. vzala vytery a streptokok.....nemusi to byt, mozno chyba vitamin A,D....alepo chorobe treba mysliet aj na toto
Urcite chodte k dr zajtra. Minule davali v spravach o jednom chlapcovi, ktoremu sa supala koza na dlaniach a mal sarlach. Tieto kozne priznaky sa prejavuju po odzneni infekcnej choroby sposobenej streptokokom po 2-4 tyzdnoch. Drzim palce a dufam, ze doktorka pomoze.
A tym som chcela povedat, ze ta pediatricka ich vzdy nejak odbila.. ze je to viroza a pod... Nechala chlapca trapit! Davno mohol byt z toho vonku. Az druha pediatricka im pomohla.
Tak maly chytil plesen, dostal imazol, alebo tak nejak sa to volá . V júni sme boli v chorvatsku tak snáď sme sa toho zbavili. Uvidím čo bude po lete 😏
ano, supali sa synovi prsty aj dlane - streptokok v hrdle, daj urobit vytery.....bral ATb a preslo