Ahojte chcem sa opýtať ,tie čo vaše deti majú poistenie v Alianzu farbičky a mali úraz,koľko vám priznali? Hlavne za zlomenú nohu koľko € vám.dali?
treba si pohladať doma zmluvu,otvoriť ju a čítať tie malinké písmenka v podmienkach poistenia..tam máš jasne napísané..% plnenia v prípade zlomeniny nohy..v akej časti nohy,v akom rozsahu..nemôžeš predsa porovnávať poistnú zmluvu s cudzím človekom ked každý platí v inej sume a úraz je každý iný...
Je jedno aká je doba liečenia. Už je len jednorazový poplatok zlomenina 150€ teda aspoň u dospelého.
@lily14 ono záleží akú sumu platíš a čo všetko tam máš zahrnuté....nedá sa to porovnávať lebo iné plnenie má niekto kto platí mesačne 15eur a iné ten č platí 30eur....rovnako je rozdiel zlomenina a zlomenina s operíciou a s pobytom v nemocnici...zväčša platí že to lekár oboduje a podľa toho je plnenie...
Mne sa nechce veriť, že " poisťovňa poslala hneď na začiatku peniaze a viac sa baviť nechcela". Vždy to býva tak, že úraz sa sa vyhodnocuje až po skončenej liečbe vrátane rehabilitácií, pri trvalých následkoch aj po roku.
Ja som dostala 1200€
Dcére platím 11 rokov po 20€/mesačne. V marci si zlomila ruku. Doba liečenia 6 týždňov. Dostali sme 59 €...
@lily14 Vo Farbicke je tuším denne odškodné pre deti max. 10€ na deň. To znamená, že dostanete počet dní liečenia x 10€. Ja som synovi uzavrela Frbicku, po pol roku si zlomil zápästie. Sadru mal 28 dní plus nejaké rehabilitácie. Bez mihnutia oka poslali po dodaní všetkých lekárskych podkladov 420€. Aj napriek tomu, že sme dovtedy zaplatili na poistnom ani nie 200. To len pre tých, ktorí si myslia, že poisťovne len odrbavaju. Všetko závisí od toho, aku sumu mate dohodnutú na denné odškodné.
Dievcata, vobec nejde o to kolko platite, ale na ake sumy to mate poistene. My sme teraz dvihali poistne sumy z 10.000 € na 20.000 € a vyslo to mesacne o cca 2€ viac. Treba si dat prehodnotit zmluvy.
@lily14 my sme mali síce rozbitu hlavu, dva dni sme boli v nemocnici, potom po týždni sme išli ku chirurgovi, rátal sa tam pobyt v nemocnici, potom ten týždeň doliecenia a samotný úraz, dostali sme cez 200€