Sudocrem na zadoček bábätka

24. okt 2023

Asi blbá otázka, ale Sudocrem sa dáva len na ritku s vynechaním análneho otvora? Lebo by to tam moc vysušil ci? A ostatné krémy ako rybilka alebo indulona sa môžu dat aj tam? Ďakujem.

kacena4
24. okt 2023

maste som davala ako ochrana pred močom a stolicou na pokozku kde dochadza ku kontaktu, t.j. cca okruh okolo zadocka vo velkosti dlane

anavixy
24. okt 2023

Kazdy krem sa dava praveze okolo analneho otvora, nie na genital.. nic nevysusi. Ale osobne by som Sudocrem volila ako poslednu moznost. Vlastne posledna by bola Indulona 🤷🏻‍♀️Spiridea kremapasta, Rybilka, Bepanthen, pythiol…

jamidea
24. okt 2023

Sudocream je hnusny sajrat, mam 3deti, 1x som ho dostala ako dar od kamosky a nikdy by som ho nikomu neporadila kupit. Ved preco je v reklame? Lebo je o nicom. Hocico ine, poradia ti v lekarni, najlepsie za mna zelenu rybaciu mast. Tie sestry v porodniciach vedia preco ju pouzivaju. A mozes to " nakydat" aj cez otvor. 🙂

joannita
24. okt 2023

Sudokrem normalne aj na otvor, aj na vonkajsie genitalie kludne.
Nefrologicka mi dokonca povedala aj ukazala, ze kludne aj na vnutorne ked su zacervenane.

denisa0504
24. okt 2023

Môže ísť všade a používam ho už pri treťom dieťati, iné im na vyrážky a podráždenú pokožku nepomáhalo

autor
24. okt 2023

Ja to ani nepoužívam pravidelne, len keď to má trochu červené. Ale teraz ho umývam vodou a je to v poriadku, akurát pri tom otvore je to červené, ale bojím sa tam dať sudocrem, keď obsahuje zinok. Možno Bepanthen by som tam skúsila dať, čo poviete? Alebo kúpim tu rybaciu mast. Ďakujem🙂

lamonita
24. okt 2023

Nie každému sadne každý krém. Ci na tvar, ci na ruky... ja napr sudokrem som si dala aj na uuuuplne citlivé miestecko keď som mala problém a dobre bolo. Dcére tiež. Takisto nám fungoval bepanthen, spiridea aj rybacia

zooeynka
24. okt 2023

Sudocrem je fajn, tie rybie maste hnusne smrdia. V porodniciach pouzivaju to, co dostanu od sponzorov, nie preto ze je to top kvalita.

mtn112233
24. okt 2023

Mňa v pôrodnici zdžubala sestrička keď som malému rybaciu masť slahla aj cez otvor.. že len okolo

sapetka
24. okt 2023

Tak ako pise@jamidea, kup radsej iny krem