Zdravím Vás všetkých. Rada by som sa opýtala na detský suchý kašeľ jedna sa hlavne V noci. Syn má 3 a pol roka normálne dýcha na noštek, dýchanie má čisté žiadny chrapčivy. A ani smarkliky nemá. Raz za noc sa vždy zobudí A kašle cca hodinku. V dome je teplota cca 20 stupňov. Vzduch sa snažím zvlhčovať. Bola som U lekárky A vraj S prieduskami nemá nič len mu stekaju nejaké hlieny do hrdla. Prosím vás ste alebo boli ste V podobnej situácii A vyriešilo sa to A ako? Už to pretrváva vyše mesiaca. Ďakujem vopred za skúsenosti
Príčin môže byť veľa. Môj syn má astmu a typickým príznakom je nočný kašeľ. Tak isto sa prejavuje aj skrytý reflux. Keď dieťatko ľahne do postele a nieje vo zvýšenej polohe. Bohužiaľ aj túto diagnózu máme. Ale nemusíte sa do predu ničoho báť. Nič stoho nemusí byť váš problém. Želám skoré uzdravenie.
U mna to bol posledny priznak astmy, a zaroven ten, ktory ma prinutil vyhladat lekara, lebo noc co noc som bola hodinu-dve hore a drhla sa suchym kaslom. Po nasadeni inhalacneho spreja som uz na druhu noc mohla spat.