Suchý kašeľ u 16 mesačného dieťaťa

zuzaanka27
21. feb 2015

Baby poradte mi maly ma suchy kasel a dost tazko sa mu dycha v noci ako keby mal plny nostek. Boli sme z nim vcera u lekarky a ta nam dala kvapky do nosa a povedala nam ze dychanie ma ciste ze to moze byt zo sucheho vzduchu ze mame casto vetrat. Lenze maly mi kasle aj tak boli sme z nim aj vonku aj vetrame a stale nic. A stale je len unaveny a zly place

meusicka
21. feb 2015

skuste dat zvlhcovac vzduchu. a mozno je na nieco alergicky. odkedy ma ten kasel? pomaly zacnu kvitnut stromy brezoviteho typu, na tie je vela ludi alergickych.
skus mu dat troska medu po malych lyzickach ked tak kasle. mne to zvyklo zabrat.
svagrina riesila minule dlhodoby kasel u svojej dcery skolacky, pochodilia j plucne a nakoniec z toho bola alergia. 😒

zuzaanka27
autor
21. feb 2015

Kasel je uz pomaly 3 den

zuzaanka27
autor
21. feb 2015

A co sa tyka alergie lekarka na koznom co sa nam osypal nam povedala ze u takeho maleho dietata ze to neukaze

meusicka
21. feb 2015

@zuzaanka27 pri malych detoch naozaj nerobia radi testy, lebo u nich sa to moze raz dva zmenit. vlastna skusenost.
tak skus na zaciatok ten medik, mozno pomoze. nemate v byte nejaku novu rastlinku? 3 dni je este dost malo, mozno na neho nieco lezie. a je tu este taky sirup... Prospan, obcas mu ho mozes dat... je to z brectanu. hlavne aby v noci mohol spat.

zuzaanka27
autor
21. feb 2015

Ahha dakukem ale doktorka nam povedala ze dychanie ma ciste a hrdlo v poriadku

janinah
21. feb 2015

3 dni kašľa je skoro nič 😉 sú deti,ktoré sa stým trápia oveľa dlhšie a to aj s liečboou....synovi nasaď sirup proti suchému kašľu z lekárni a malo byť to ustúpiť,len kvapky do nosa sú málo,ak aj kašle

zuzaanka27
autor
21. feb 2015

Lenze co kasle pri kasli ako keby ho dusilo

jeennyv
21. feb 2015

Cipky rectodelt, davaju sa aj malym detickam...dokonca to beriem aj ja, mam suchy kasel tiez, ze nemozem az dychat, doktorka sa mi az cuduje, pretoze take potiaze maju skor male deticky pri chorobe...ak nemoze dychat od kaslu to do chvilky zabera...

zuzaanka27
autor
21. feb 2015

Nam v lekarni poradili mucosolvan

jeennyv
21. feb 2015

@zuzaanka27 nie kazdy sirup kazdemu vyhovuje napr. mucosolvan, bromexin a x dalsich od tych sa rozkaslem este viac neostava nic ine, len postupom casu prist na to co vyhovuje alebo su aj dobre maste na priedusky na uvolnenie....

trgypadl
21. feb 2015

@jeennyv vacsina liekov proti kaslu su expektorancia a mukolytika.tie pomozu hlien zriedit a vykaslat.je velmi liekov,kt.priamo tlmia kasel tzv antitusika

jeennyv
21. feb 2015

@trgypadl ved toto a potom sa clovek rozkasle este viac a je to neunosne a este horsie ked mas tak chore dieta

trgypadl
21. feb 2015

@jeennyv preto pocas dna treba dat na vykasliavanie a na noc na tlmenie,aby si dieta aspon v noci oddychlo,pripadne aj antihistaminika

zuzaanka27
autor
21. feb 2015

No uvidim ako mu bude

zuzaanka27
autor
21. feb 2015

A nechce mi vobec nic papat len po trosicku niekedy vobec nic