Ahojte mamičky,mám polročné dieťa,ktoré strašne drhne pri zaspavani,má suchý kašeľ,až ju napina,keď zaspi,už je ok.Včera sme boli u doktorky predpisala fenistil kvapky a calciovy sirup,ale nemám pocit,že by sa to zlepšovalo,práve naopak. Baby,ako jej ešte môžem pomôcť? Dakujem za rady.
skus aspon cez vikend pockat a zvlhcujte vzduch tam, kde spi
My sme sa toho zbavovali 4dni, trpezlivosť, vyskúšaj ešte plienku namočenú v slanej vode len tak prevesenu ces postieľku
Diky baby,mám pocit,že sa jej zmenil na vlhký,dala som jej mucosolvan,lebo normálne som počula ako chrchle a zostáva to v nej.No dakujem za rady.
Baby,nikde sa neviem dočítať,môžem kombinovat fenistil s tym mucosolvan?? Ja vlastne celkom nechápem,na co je ten fenistil.Ďakujem.
kalciový sirup je fakt najlepší aspon podla mojich skuseností
Mozes dat aj mucosolvan aj fenistil ja davam stoptussin na suchy kasel
Nasa dr neodporucala dat takym malinkym detickam sirupy na vykasliavanie, lebo vykaslat to nevedia a sirup im moze zvysit tvorbu hlienu. Fenistil zredukuje hlieny a vdaka nemu odpuchne sluznica nosa, takze nie je upchaty a lepsie aj idu von sople, a takisto odpuchnu dychacie cesty, takze lahsie vykasle. Este nam pri malinkych zahlienenych odporucali davat casto na brusko, ze vyjdu sopliky von lahsie. No a zvlhcovat. A cebion sme par dni davali.
Daj mu stoptusin na noc..to urcite zaberie a nebude ho dusit.
@katarinade
@miminka327. Baby dakujem za rady,malá už chrchle,normálne cez deň ked dýcha,počujem ako jej to behá hore dole... Takže trošku som zmätená,že nedávat lieky ns vykasliavanie,keď jej dam na tlmenie,všetko to ostane v nej,ale mám pocit ze sa jej to llepší..tak hádam som sa trafila🙂 dakujem ešte raz
Stoptussin a Mucosolvan naraz určite nedávaj, buď jedno, alebo druhé. A skús odsávať noštek odsávačkou na vysávač.
@ave17 chrchle jej to preto,lebo je malinká a nevie si odkašľať. Niekedy to deti aj vyvrátia a to je ok.
Chvalabohu,pekne odkasliava,už ju to vôbec nedrhne pri zaspavani,ale normálne cez deň odkašle,je to oveľa lepsie🙂
No od vcera sa to zazracne nezlepsi, to chce cas. Podla mna nic lepsie ti nemohla dat.