Asi pred dvoma týždňami sme boli chorí. No mam nočnú moru už z kašla, ktorý nám znepríjemňuje život v noci. Cez deň nezakasle ale ako náhle spí je to hrozné.
Nás mal to isté,dva sirupy sme vystriedali,až som spravila klasický cibuľový sirup a ten zabral.
@dominiqwa odporúčam vetrať skúsiť mať v izbe vlhký studený vzduch ..napr ja dám na ventilátor mokrú plienku tompomaha a má. Ionizator v izbe aj to pomáha a natieram krémom.od just taká mentolová vôňa a to veľmi pomáha. A na noc žltý trifed a ak nieje tak kvapky fenistil aby odpuchli sliznice...a kašle záchvatov zrazu vnoci alebo po pití mliečka alebo inej tekutiny ?
@dominiqwa my sme na tom boli tiež podobne, ale nekašľal až tak strašne...ale tiež vždy keď si ľahol. Boli sme u pediatričky, povedala, že mu zatekajú hlieny, urobila výtery ale vyšiel negatívny výsledok. Neviem či spíte s plyšákmi, ale nám pediatrička povedala, že ich musíme zrušiť, vybrať dvoch s ktorými chce naozaj spať, tých vyprať, dať na 2 dni do mrazničky, potom vyprášiť a až potom dať do postele (kašeľ môže byť aj od roztočov). Ja som izbu ešte vyžiarila aj horským slnkom. Teraz je to oveľa lepšie, ale ešte čakáme na ORL vyšetrenie (môžu to spôsobovať aj zväčšené nosné mandle).
My pouzivame mispulnukovy sirup,cinska medicina ci na suchý alebo vlhký,prirodny,perfektny,odporúčam
dajte si u doktorky urobit vyter hrdla, mozno sa nieco najde, drzim palce
My sme mali podobne, dokt. nam povedala vsetky predchadzajuce rady(nepomohlo) a nakoniec nas poslala na imunologiu. Neprisli na ziadnu alergiu . Chcel nas poslat do Tatier do Srobarovho ustavu. Dlha cakacka preto mu dal imunor a preslo to.
Nam pomaha velmi sprej do nosa s morskou vodou,aspon 5 krat denne,na noc natriet hrudnik mastou nato dat nejaku handicku,fenistilove kvapky staci 10 kvapiek ale nie kazdy den tak 2 krat za tyzden
Ďakujem zienky
Ahoj viem o čom hovoríš presne sme mali toto isté najskôr choroba potom všetko prešlo a ostal len nočný kašeľ už som si myslela že sa zbláznim každú chvíľku som s tým bola u doktorky vystriedali sme niekoľko sirupov potom zase choroba ťa zas prešla kašeľ ostal nakoniec asi po mesiaci možno aj vysse čo som chodila ku doktorke malej zobrala krv na všetky tie baktérie ktoré spúšťajú kasel a vyter z pusy aj nosteka krv bola ok a z nosa nám vyšla baktéria moraxela objednali sme sa na krčné mala dostala ATB aj do nosa aj na jedenie plus ešte nejaké lieky na suchý dráždivý kašeľ a musím si zaklopať od vtedy v noci kašeľ nemáme pokiaľ teda nie je chorá