Suchý kašeľ a dusenie

jituska666
15. dec 2015

moj rocny syn ma suchy kasel a dost ho dusi, co je neprijemne ako hlavne pre neho tak aj pre mna, nemozem sa na to pozerat ako ho dusi ☹
teplotu nema. ake s tym mate skusenosti, co robit, co pomoze sa kaslu rychlo zbavit/? 😕

adika279
15. dec 2015

Boli ste u lekara?ako dlho to trva?moj syn ma ten isty problem a nakoniec mu bola diagnostikovana bronchialna astma

minnie30
15. dec 2015

moja malá takto kašle od októbra, dostala antibiotiká, lebo v septembri mala hnisavú angínu, brali jej výter, všetko v poriadku, lieky nezabrali, stále ju dusilo, teraz som zmenila doktorku, lebo sme sa presťahovali, tá ju poslala na nosno ušno krčné, že bude mať dutiny poucpávané, boli sme na rontgeni, mala pri ľavom ušku nahromadený hnis, dostala antibiotiká do uška, od kašlu nasivin a do nosa som striekala, včera sme boli na kontrole, ale lieky do uška nezabrali, stále to má plné, soplíky zatekajú a dostala normálne antibiotiká, vo štvrtok ideme na kontrolu, či jej toto zaberie. tak uvidíme. tiež som sa pýtala, či nemá astmu, lebo má nábeh, je alergička a atopička, ale doktorka povedala, že nie, ale aj tak sa máme objednať na imunológiu, kde chodievame

lilik96
15. dec 2015

Vela vetrat, zvlhcovat vzduch, na noc dat uterak mokry na radiator, pripadne pustit zvlhcovac, behnut k lekarke, nas maly mal takto laryngitidy alebo zapal priedusiek. Urcite ho treba dat pozriet.

tanana22
15. dec 2015

@jituska666 keď to má prvý krát treba ísťk lekárovi. Môže sa to zvrhnúť na laryngitidu. Keď nemáš skúsenosti s touto chorobou tak určite nemáš lieky ktoré uľahčujú priebeh tejto choroby. My máme veľmi často a tiež som sa s ňou stretla až pri 4 dieťati a dosť má to vyľakalo. Teraz už viem čo a ako. Skoré uzdravenie 🙂

jituska666
autor
15. dec 2015

@tanana22 tak pravdupovediac nie je to prvy krat co ma suchy kasel, len som chcela touto cestou vediet ako to riesia ine mamicky.,uz sme boli aj u doktora (nie teraz pri tomto kasli) , ale par mesiacov nazad ked bol mensi, ale jedine co mu dali bol inhalator. jedine raz mal antibiotika, len teraz ked nema ani horucku tak sa k doktorovi ani nechystam. aj tak by som si tym nepomohla.

ajka30
15. dec 2015

@jituska666 to ze nema horucku este neznamena, ze nemoze mat zapal priedusiek, pripadne nieco ine. ANechcem Ta strasit, ale este je dost malicky, ak sa Ti ten kasel nepaci, urcite chod k lekarovi. Skore uzdravenie!

jituska666
autor
15. dec 2015

@ajka30 dakujem, ved este pockam ako sa to vyvinie dalej a uvidim podla toho. inak dik