Suchý dráždivý nočný kašeľ u 3-ročného dieťaťa

18lucy11
12. feb 2023

Dobrý deň.
Prosím Vás viete mi poradiť niečo sa suchy dráždivý nočný kašeľ pre 3r dieťa. Ten kašeľ už pretrváva dosť dlho ,cez deň sem tam zakašle ale v noci je to neúnosné. Dr.mu predpísala aj antibiotika ktoré už dobral ale kašeľ neustupil možno na chvíľu. A na kašeľ berie kvapky robitusin a vôbec nezaberajú. Najmä ten nočný kašeľ je neúnosny. Tak viete mi poradiť niečo čo máte overené žeby to mohlo zabrať. Ďakujem

dadka128
12. feb 2023

@18lucy11 nam pomohol fenistil a stoptussin

marianarem
12. feb 2023

@18lucy11 Skontrolovat vlhkost v izbe, ci nie je suchy vzduch. U nas uz viackrat na toto zabrala aj nakrajana cibula vedla postele. Ak nezabera Robitussin, skus Stoptussin, tam su ine ucinne latky.

doriiis
12. feb 2023

Mojej dcére sa takto prejavovala alergia na roztoce

81anina
12. feb 2023

@18lucy11 môjmu sa tento kašeľ ťahal s krátkou prestávkou od novembra. Vždy keď dostal sople zo škôlky sa to zhoršilo cez deň takmer vôbec nekaslal ale v noci záchvat kašľa aj hodinu. Dávala som mu na odp. Dr fenistil aj stoptussin no vôbec mu to nepomohlo. Pri posledných zelených soploch mu dr predpísala Pamycon do nosa zabral na zelené sople hneď a aj nočný kašeľ okamžite zmizol. Jemu v noci stále zatekali hlieny aj keď už nesoplil a z toho kašľal. Po pamycone dostal zase nádchu s priesvitnými soplami no nočný kašeľ už našťastie nie. Konečne spí v noci kľudne a aj my.

taktotedanie
12. feb 2023

Reflux mate vyluceny?
Moze sa prejavovat kaslom hlavne v noci

zorkahorka
12. feb 2023

Zatekaju hlieny, to drazdi, moze to trvat dlhsie. U nas zabera stoptusin a fenistil