Prosim vas o pomoc. Dcerka mala suchy kasel, dala som stoptussin. Po troch dnoch ani naznak bola v skolke. Potom mali vystupenie kde predpokladam prechladla zase zacala pokasliavat najprv vlhko davala som mucosolvan a teraz uz 10 dni strasne sucho dusivo nonstop den noc. Strasne ju to vycerpava. Davala som stoptusin bezo zmeny. Teplotu nemala, sople priesvitne.Isli sme k dokine ta ju popocuvala a ze dychanie ciste aj usta.. dala stoptussin ze je len prechladnuta! Ten som odmietla kedze 10 dni uzivala. tak ze sinecod.. uzivame treti den bez najmensieho naznaku zmeny kasle este viac. Jedine co zabera na chvilku je fenistil. Prosim vas co to moze byt a ako jej pomoct.. je to taky pisklavy kasel skaredy. Chcel dat spravit vytery ale su sviatky nasa dokina robia az po novom roku. Mam o nu strach a neviem ci radsej ist na pohotovost ale tam vyter nespravia...mate niekto taketo skusenosti? Skusala som uz setko mozne aj cibulovy sirup, aj pamajoranovy caj..vetram sme momentalne v horach vonku lepsie ale vo vnutri ju nonstop dusi kazdych 20 sekund. Prosim o pomoc.
@masha123 skúsili ste aj fenistil na noc?
vlhcovat vzduch by som odporucala. Kvapkam do vody eukal.olej akonahle zacnu kaslat..a tymianovu mast na hrudnik,chrbat
@veronika1603 ano to jedine zabera. Len to ucinkuje tak 2 hodky a zase
@masha123 moja mala pred sviatkami taký kašeľ nasadila som stoptussin ale jej to kašeľ zhoršilo ,ani počúvať sa to nedalo. Tak sme brali fenistil a aspecton sirup ten jej pekne zabral a aj chutil 😁 ak to neprechádza dala by som ju popocuvat . Moja mala zápal priedušiek ale taký kašeľ ,že som sa bála či to nieje zápal pľúc . Držím palce nech to rýchlo prejde
Suchy kasel crp 8 dychanie ciste. Prisli teploty tazka pneumonia sviatkujeme v spiatali
@fiafia uf no mame aj aspecton ale nechcem to kombinovat skusame sinecod a dnes uz aj trochu vykasliava tak neviem ci uu nemam davat. Boli sme u dokiny 27.12. Ciste dychanie aj hrdielko. Dned sme boli v ruzomberku u dokrorky kedze sme mimo domov na dovce ale sme isli prec ludi tam bolo asi 50 a nechceli sme nachytat nic ine. Po telefone nam doktorka dala pokyny ale v podstate co sme vedeli aj. Pojdeme po sviatkoch nasej na vytery tak dnad sa to zlepsi uz
@masha123 tak snáď je to na dobrej ceste. A aspecton je prírodný z lisajnika myslím 😁 no ja som týždeň nespala. Mala bola cez deň v pohode ale keď si ľahla bolo to strašné. Preto ma vždy vytočí keď niekto zahlási kašeľ a sopel niesu choroba,ako pre koho 😂 u nás vždy na dva prípadne tri týždne
Dcéra tiež mala suchý dráždivý kašeľ, 5 dní som ho liečila doma Stpotussinom, ale nakoniec sme aj tak skončili u doktorky a ta jej nasadila antibiotika, po novom roku ideme ešte na odber krvi, lebo dr. mala podozrenie, že to môžu byť aj chlamýdie. Tak uvidíme.