ahojte, prosím Vás, dcérka má už 2. týždeň tento kašel, ale tak, že dostane len /klop, klop/ jeden záchvat, ktorý trvá do 1 minútky a je ok, kašle až tak, že mám pocit, že bude vracať. Počuť v nej akoby "bublotanie" asi 2x mala takýto záchvat 3x v noci počas 2-och týždńov, ale to bolo ešte pred ant. Antb. sme práve dnes dobrali, dr. povedala, že je to začínajúci zápal priedušiek na základe počúvania. My sme jej nasadili Zyrtec /bez dr./ 1 noc sa vôbec nedusila a túto áno, Stretli ste sa s niečim podobným. V piatok ideme na kontrolu, len sa mi naša dr. prestáva páčiť :( ďakujem krásne
Tichý reflux ??
Prejavuje sa to pri Strese, zvýšenej kyseline v žalúdku, jedení Kyslých potravín čo dráždi pažerák a hrdlo kašľom. Najhoršie to býva v noci keď je zvýšená kyselina.
Večer jesť len ľahšie jedlá zeleninové polievky ... žiadne červené mäso, proteíny, mastné a ťažké jedlá, cukor, rajčiny ... google Pepsín v hrdle.
Pozri info. strava pri Refluxe.
ešte som zabudla, cez deň kašle minimum, len ma znepokojuje to nočné dusenie, doslova sa nevie nedýchnuť....