Mamicky potrebovala by som poradit.Dcerka bude mat 7 mesiacov a uz asi dobry mesiac je stale vyhadzana na tvaricke,hlavne na cele ma take suche škvrny,vypada to ako nejaka lišaj a občas sa to objavi aj na ličkach.Býva cela flakata a cervena.Nasa Dr.povedala zevraj to ma z ciapky a viac to ani neriesila,no ale to sa mi akosi nepozdava a hlavne nechcem nieco zanedbat.Pridala som aj foto.Poradte prosim ak viete niekto 🙂 Dakujem
praveze ma capice bavlnene a ma to aj na lickach tak preto sa mi to nezda,zmenila som aj krem,natieram ju kokos.olejom,teraz mam aj infadolan,ale zda sa mi ze ten vobec nepomaha,tak neviem.A ten dithiaden mozu aj takyto drobci?
dakujem,vyskusam teda 🙂
@leni333 Dithiaden daj asi tak 1/4 tabletky raz za deň najlepšie neskoro večer, lebo deti bývajú spavé po ňom. Je na predpis. Niektorí lekári ho odmietajú predpisovať, práve preto, že spôsobuje ospalosť. Pozháňaj v rodine ak nemáš, určite dakto má. Lubka ti radila fenistil, ale ja s ním mám slabšie skúsenosti t.j. že nezaberá. Modrú indulonu som tiež používala.
Velmi pekne dakujem za rady,zatial skusam modru indulonu a zda sa mi ze chvilu po nej ma taku upokojenejsiu pokozku,ale ozaj iba na chvilu.Asi predsa este zajdem k lekarke,alebo na kozne.Ale vdaka Vam 🙂
skus ist ku lekarovi. toto vyzera uz trosku vaznejsie. nas kubko mal atopicky ekzem na lickach. velmi ho to svrbelo. tiez sme pouzivali kvapky fenistil. lekarka predpisala antibiotikovu mast. potom mu to preslo. zostala suchsia pokozka, na ktoru pouzivame bepanthen. drzim palce.
No Bepanthen je velmi dobra masticka na podrazdenu pokozku, ja ho davam deckam na kadeco co sa mi nezda, v prvom rade ho mame na zapareninky, vzdy zaberie, ale je to u nas taka zachrana, ale na taketo rozne alergicke reakcie uz treba podla mna speci lieky, treba s tym ist, nech babula mala netrpi 🙂
aj mne sa to zdá z čapice, má čapice len bavlnu? v čom sú veci opraté?