Ahojte,mam 10 tyz.babo pred tyzdnom sa jej na lici a brade vyhodil flak bledy s ohranicenym cervenym okrajom vo velkosti asi 5mm,teraz sa jej urobil dalsi vedla neho,ten prvy ma po okraji cervene male vyrazky a je to na pohmat suche,inac aj licka ma celkovo suchsie drsnejsie ale nie cervene,moze to byt ekzem alebo reakcia na nieco?dakujem
@seahorse27 mam starsiu kt. Ma ekzem,ale taketo flaky-mapy ohranicene nemala,tak neviem co to je,ono to nie je hned suche az po par dnoch
https://www.modrykonik.sk/kvasikova-infekcia-u-... ...najskor to bude kvasinka, je to uplne bezne, presusit sudocremom, hlavne nic mastne na to 😉 ..probiotika by som pridala do stravy
Ved je to suche a este vysusit?
Moze to byt ekzem. Ekzem je vzdy reakcia na nieco - napr. na flisovu ciapocku, na kozmetiku, dokonca moj maly hned reaguje na moju kozmetiku, ked si tvaricku prilozi na moje lice, moze to byt v tvojej strave (ak kojis). Velmi takzko sa hlada pricina. Skus vylucit vsetky umele textilie a daj si pozor na stravu. Vyskusaj na to dat Holtov krem, nam to vzdy dobre zabralo na tento detsky ekzem.