ahojte mamicky chcela by som sa popytat ci mate niektora podobny problem ako ja moja mala ma sest mesiacov pred troma dnami sme boli ockovat a vcera zacala klikpkat ockami velmi casto a dneska znicoho nic zacala suchat ocka zavrela ich a nasledne zacala plakat a nechcela ich vobec otvorit az pokial som jej ich nevyplachcla vodou volala som doktorke lebo to urobila asi 5 krat doopoludnia a ta mi povedala ze to jej urcite spadla dajaka smietka ale mne sa to nezda ze by 5 krat po sebe bohuzial mam hroznu detsku doktorku koncom mesiaca od nej odchadzam nemate niektora skusenosti dakujem
moj to robi bezne,ked zacina byt unaveny a staci,ked ma drobne smietko ale chlpok na ruke napr.z oblecenia,ktory mu pri tom suchani spadne do ocka a problem je na svete.potom robi to iste.nehladala by som za tym suvis s ockovanim.
moj ma dva mesiace a tiez si sucha ocka bud ked je unaveny, ale podla toho co pises tak to to nebude
mame ale aj nejaky problem pretoze mu slzia a troska hnisaju, tak si ich asi sucha aj preto, nam dali pamycon + vyplachovat kamilkovym odvarom tak vyskusaj alebo skus ist ku dr., len ked pises ze je aka je tak to asi nema vyznam 😒