Kto nám vie poradiť,,,?Moja dcéra ma veľmi suchú a drapľavú pokožku ale len v jeseni,zime a na jar v lete nie.Teraz sa jej to objavilo zasa .Predtým jej dr.dala dajake hormonalne ci aké mastičky,ale nepomohlo.V lete jej to zmizlo Dakujem 🙂
dakujem
@lubicagasparik mišovi pomohla čistá kozmetická vazelina... je to lacnejšie ako krémy, ale aj účinnejšie 🙂
@xlucia dakujem a co ste na EUCERIN,?
u nás zaberá krém s obsahom kys. mliečnej
@lubicagasparik nam pomaha aj kozmetika z weledy - baby creme s mandlovym olejom
@vefi89 a co to je?Kde to zoženiem dakujem
jednoducho premastovat, u nas ide najlepsie Lipobase, ale super je aj excipal lipolotio
@lubicagasparik ale to dávam ako príklad len, určite najdeš aj lacnejšie, ja osm kúpila za 3 eurá len 🙂 http://www.doplnky-stravy.sk/white-petroleum-je...
daj si do googla kozmetická vazelína 🙂
táto vazelína je základom každého krému, každej maste
@tea333 excipial sme mali a nič ale aj tak vdaka
@vefi89 vdaka
@tea333 nám excipial najprv polepšil, ale len na dva dni, potom sa to zhoršilo ako mal
@lubicagasparik ešte ma napadlo, do kúpeľa som zvykla frcnúť detského oleja a umývala som ho v "mastnej" vode
Dakujem vám vsetkým krásne
@lubicagasparik nam pomaha kedže trpime aj AE tiež mast ktoru piše @toda a je to mast z kyseliny mliečnej,ktoru nam prespisuje kožna doktorka.
bioderma
@lubicagasparik ano. ked to nie je uplne kriticke, tak to mlieko eucerin 3% sa nam velmi osvedcilo. skusala som toho viacero, ale napr. lipolotio mu kozu upchavalo,dlho sa vsakovalo, nedavaj ziadnu vazelinu ani nic, lebo mala potrebuje kozu nielen premastit, ale aj zlozku ktora zvlhcuje, a tiez upokojuje rozdrazdetnu kozu. treba je nieco speci pre atopikov. je toho na trhu viacej, ale ten eucerin je celkom fajn dostupny a oproti niektorym kremom nie je az taky drahy. nespravi sarapatu
@xlucia vdaka
nam pomahal infadolan vyskusaj 😉
@lubicagasparik tvoja dcera je atopicka. riadne premastovat, kazdy den kremoval. kortikoidy ked su zapaly