Baby su toto kiahne? Maly mi od utorka zacal byt ako keby nachladeny.potom to ustalo a vysypaval sa. Najprv mal na pliecku, teraz uz vsade. Vlasy, ucho,pod pazuskou, na chrbte, bruchu, chodidlach. Ma toho dost. Dr.nasa to dnes.zhodnotila tak ze nie je si ista ci su to kiahne. Poradte
(Blchy a plostice isto nemame,dnes som vsetko poprazerala a povysavala)
moja dcerka mala nieco podobne tak som to pripisala tomu ze su to kiahne, kedze v tom case to bolo rozsirene v nasej skolke...mala asi len 20 vyrazok, ktore trvali neobvykle dlho...ale nemoze to byt aj alregia na nieco? kazala vam dr nieco na to davat alebo vas neposlala ku koznej?
@iveta143 nie nic.... povedala.ze.mozu byt a nemusia. My toho mame velmi velaa. A vsade.
treba to sledovat a pockat ako sa to bude prejavovat...ale asi by som si sama pytala listok na kozne,pokial obvodna nevie co to je...aj to svrbi?
@katka_mirko ahoj, vyskusaj mu nasadit cierne uhlie. Neuškodí mu to a zbaví telo toxínov. Mozno to je len alergická reakcia na nieco, co zjedol.
@katka_mirko
Ahoj synček uz kiahne mal a su to vyrazky ktore su naliate vodickou tak za 1-2 sa naplnia neskor prasknú a ususia sa ....
@katka_mirko aj moj 8r toto mal v lete...len 3vyrazky..jedna pod pazuchou na brusku a na chrbte..do teraz nevieme z coho to bolo,..mal ich cca 3m,pri dokt.sme neboli..pripisovala som to nejakemu hmyzu..nesvrbelo ho to vobec..netusim tiez z coho to mal
@katka_mirko kiahna musí mať vodnaty pupak a v strede má jamku..ak má také tak je to kiahna ale podľa mňa toto nieje ono
Nie je to pásový herpes,???
Podľa mňa to môžu byť aj molusky...väčšinou to býva ako následok vírusu v tele.
ano su to kiahne
@katka_mirko podla mna je to choroba ruky nohy usta
@katka_mirko ruka’ noha usta..u nas bola aj teplota a pupaky boli dlho....u lekarky sme neboli...vysoko infekcne
@katka_mirko coto bolo nakoniec?
@anulka1944 co to mal viete?
@katka_mirko toto nevyzerá na kiahne