Dobry den, 3,5 rocnej dcere sa toto vyhodilo na krku, ma to uz 3 den a ziadne ine tazkosti ani ju to nesvrbi.. Mozu to byt kiahne? Jeden spoluziak z triedy ma kiahne momentalne a cca pred mesiacom tiez niekto mal z triedy.. neviem ci len zavolat lekarke alebo ist rovno k nej, len keby to boli tie kiahne viem, ze sa nema chodit..
A ma ich viac ? Vyzera ,ze su to kiahne a ked je pravdepodobnost ,ze su v triede a ona este nemala,tak moze ist o kiahne...dieta musi byt izolovane a nemoze ist k lekarke...ja som posielala foto lekarke ,lebo synovi sa jeden velmi zapalil a potreboval masticku na to...ja by som pockala este 1-2 dni a uvidis aky bude mat priebeh...
@vani190493 lekarke som volala, ona ze to nie su kiahne, ze uz by sa davno obsypala.. foto jej neviem poslat, ona mail nema.. predpisala nam antibioticku mast🤷🏻♀️
Zlá fotka. Ak ich má viac a sú to pupaciky s tekutinou tak áno, sú to kiahne
@nicci254 teraz v piatok?? Nie kiahne sa prejavia najskôr o týždeň moja dcéra dostala od mladšej presne na 12ty den aj Dr povedala, že týždeň nebude žiadny prejav, nechala som ju očkovať hneď po vysype mladšej. Síce Ich dostala ale priebeh skoro žiadny.
Ak nebola v styku s iným dieťaťom toto kiahne niesu. Každým dňom by ich bolo viac cca do 5 dňa potom začína usup. Dieťa doma mat nemusíš
kiahne pribudaju jak huby po dazdi. to nie je jedna vyrazka, to je za hodinu 5 vyrazok a viac. takze toto nie je absolutne ani zdaleka kiahna stačí verit lekarke
@banderaska29 ano ja si tiez myslim, ze to asi nebudu kiahne
@banderaska29 moja mladšia mala minimum. Takých 20 cca je ale pravda že denne sú nové. Očko deti sú výnimka tam začnú s pár ktoré ďalej nepokračujú.
@nicci254 želám skoré uzdravenie, bez komplikácií. 😉
Takze nakoniec to su kiahne, dnes rano sa nam kompletne vyhadzala, cize nejaky 4-5den od tej prvej vyrazky
@nicci254 To isté sme mali aj my teraz pri synovi. Jedna vyrážka 2-3 dni a teraz je komplet bodkovaný. Teda druhý deň odkedy pribudli ďalšie prišla aj teplota. Dovtedy nič.
@banderaska29 no vidite a predsa to boli kiahne.. vyhadzala sa 5ty den od prvej vyrazky…
tak nech to ma rychly priebeh 🙂
@nicci254
@nicci254 tak pošlite foto a popis dr. 😉