Dobrý deň , synovi 2r sa toto objavilo včera večer odvtedy žiadna zmena ani lepšie ani viac toho nie je , dr nám zatiaľ predpísala fenistil chcela by som sa opýtať či sú to podľa vás kiahne ? Má to len na rukách a nohách ďakujem za odpovede 🙂
nemate tu siedmu chorobu nahodou?
Veď ak dr usúdila že to nie su tak to nebudú. Kiahne sú celkom ľahko identifikovateľné, zvlášť u dr
Náš mal také pri 7mej chorobe
No u nás začínali kiahne veľmi podobne. Do 2 dní to bude jasné
ďakujem ženy no dr sa nevyjadrila jasné zatiaľ že mám sledovať idem kuk siedmu chorobu tiež teda
A druhá dr čo pracuje pre školku našu povedala že to kiahne sú 😁
@jana0608 a nemozu to byt nejake stipance? Na poslednej foto, a vlastne i na druhej, su tie "vyrazky" v jednej linii...
@janna88borin Zdá sa že kiahne to nie sú lebo nemá toho viac a čistí len nohy ruky a ani voda v Tom nie je dnes je to tretí deň jedine veru štípance alebo z jedla ? Som zvedavá čo dr povie
takto u nas vyzerala choroba - ruka, noha, ústa. Pluzgiere sa podobajú. Lenže okrem rúk a noh a úst, resp. okolia ust (tvar) sa inde nenachádzajú. Kiahne by mali začínať na tele (chrbát, hruď). Ja som to mala ako tehotná dokonca ☹ Chytila som od detí. ☹ Pluzgiere ma boleli, na nohy sa mi nedalo našlapovať a najviac som to mala okolo nechtov na rukách a trochu na dlaniach. Potom to zaschne a zlúpe sa celá koža. Sú pri tom aj horúčky, resp. zvýšená teplota.
Hej hej tziez by osm povedala, ze na 100%ˇto budu oni
my sme mali kiahne teraz a vyzerali trochu ina..a hlavne ich nemaal vobec na nohach ale len hlava tvar krk a trup hlavne