Sú to zapareniny?

31. aug 2022

Ahojte,môj malý má už vyše týždňa niečo takéto medzi nozkami,možno zaparenina. Potierame mu pri každom prebalovani buď sudocremom,rybacou pastou a detským pudrom no nič nezaberá. Chytá s ani takto aj druhá nozka v oblasti slabín. Lekárke sa neviem dovolať,asi tam nie je aby mu niečo predpísala. Vedeli by ste mi poradiť čo na to by som mohla dať? Dakujem

zojeva
31. aug 2022

skúsila by som zmenu plienok. Dokonca som kupovala stále tú istú značku. Nikdy problém nemal, ale proste jedno balenie synovi spôsobovalo niečo podobné...

pribinak
31. aug 2022

Nevieš sa dovolať? Necháš dieťa takto? Zbalim seba a decko a idem k pediatricke. Môže mat dovcu, byt bez sestričky, …. ale ak tam nie je, má vypísané kto ju zastupuje

anavixy
31. aug 2022

Alebo na kožné, tam netreba ani vymenny listok… 🙄 au

janett_332
31. aug 2022

moze to byt, kazdopadne by som vymenila znacku plienok. ale bez navstevy u koznej by som sa nepohla, to je jasne. ved tam ti povedia hned, ako sa na to pozru. chudatko male.

stanislava29
31. aug 2022

Dcéra to tiež mala. Snažila som sa pár dní sama, všetko možné som skúšala. Nakoniec mi detská dr predpísala IMAZOL. Ale pozor, sú dva druhy. Jeden je na predpis, ten nám pomohol.

ivangeline
31. aug 2022

Mohla by si umyt a nechavat viac navolno bez plienky... Moze to byt plienkou...potenim sa.. oblecenim..praskom na pranie..

tamarkissova
31. aug 2022

Môj maly to mal tiež, šli sme k pediatricke a jedine čo zabralo bola taká masticka robená.. je to z plienok

tosomja
31. aug 2022

Bože týždeň tak nechať dieťa. Určite treba navštíviť doktora.

simona92101
31. aug 2022

Mozu plienky skodit.nam na toto jedine gafrova mast,a vela vetrat

autor
31. aug 2022

Vďaka,hneď ako vstane ideme na kožné,dúfam že nám pomozu

dominidi
31. aug 2022

Fu toto ma dost zle..my odkedy pouzivame weledu nemal ziadny kozny problem..odporucam 100%

petamich
31. aug 2022

urcite vymenit plienky na skusku a imazol a aktualne ci najviac vetrat a nechat ho bez plienky

nikpa
31. aug 2022

Už nič neskúšaj, toto chce kožnú

domka222
31. aug 2022

Aj môj mal takto z plienok. Síce menej, ale mal. Vždy som riadne umyla detským mydlom, aj medzi prebalovaním aspoň čistou vodou a natrela