Ahojte,môj malý má už vyše týždňa niečo takéto medzi nozkami,možno zaparenina. Potierame mu pri každom prebalovani buď sudocremom,rybacou pastou a detským pudrom no nič nezaberá. Chytá s ani takto aj druhá nozka v oblasti slabín. Lekárke sa neviem dovolať,asi tam nie je aby mu niečo predpísala. Vedeli by ste mi poradiť čo na to by som mohla dať? Dakujem
Nevieš sa dovolať? Necháš dieťa takto? Zbalim seba a decko a idem k pediatricke. Môže mat dovcu, byt bez sestričky, …. ale ak tam nie je, má vypísané kto ju zastupuje
Alebo na kožné, tam netreba ani vymenny listok… 🙄 au
moze to byt, kazdopadne by som vymenila znacku plienok. ale bez navstevy u koznej by som sa nepohla, to je jasne. ved tam ti povedia hned, ako sa na to pozru. chudatko male.
Dcéra to tiež mala. Snažila som sa pár dní sama, všetko možné som skúšala. Nakoniec mi detská dr predpísala IMAZOL. Ale pozor, sú dva druhy. Jeden je na predpis, ten nám pomohol.
Mohla by si umyt a nechavat viac navolno bez plienky... Moze to byt plienkou...potenim sa.. oblecenim..praskom na pranie..
Môj maly to mal tiež, šli sme k pediatricke a jedine čo zabralo bola taká masticka robená.. je to z plienok
Bože týždeň tak nechať dieťa. Určite treba navštíviť doktora.
Mozu plienky skodit.nam na toto jedine gafrova mast,a vela vetrat
Vďaka,hneď ako vstane ideme na kožné,dúfam že nám pomozu
Fu toto ma dost zle..my odkedy pouzivame weledu nemal ziadny kozny problem..odporucam 100%
urcite vymenit plienky na skusku a imazol a aktualne ci najviac vetrat a nechat ho bez plienky
Už nič neskúšaj, toto chce kožnú
Aj môj mal takto z plienok. Síce menej, ale mal. Vždy som riadne umyla detským mydlom, aj medzi prebalovaním aspoň čistou vodou a natrela
skúsila by som zmenu plienok. Dokonca som kupovala stále tú istú značku. Nikdy problém nemal, ale proste jedno balenie synovi spôsobovalo niečo podobné...