Sú to potničky alebo ekzém?

13. jún 2022

Ahojte drobcovi som dneska objavila na chrbátiku, na miestne pod plienkou ( tam kde sa mu to trie) takéto vyrážky. Ako je teplo a potí sa, tak som si už pár krát všimla že to tam máva také podráždené, ale nie až takto veľmi ako teraz. Akurát som ho okúpala a pozerám na chrbátik a má ho takto vyhadzaný. Môžu to byť potničky? Ďakujem za pomoc 😉

helcanw
13. jún 2022

Toto by aj mna zaujimalo, synovi sa tiež takéto vyhodilo, ale na vzadu krku. Po dlhšej ceste autom, tak som predpokladala, že z tepla, ale aj po kupeli mu to tam ostalo, síce oveľa menej a nie takto červene, ale úplne to nezmizlo.

autor
13. jún 2022

@helcanw ja som mu to na tenko natrela sudocremom tak som zvedavá aké to bude mať ráno, ak také isté tak zbehnem k lekárke a dám vedieť ako sme dopadli.

helcanw
13. jún 2022

Ja si myslím, že bud niečo z tepla,alebo z jedla, aj keď teda nic nové nejedol, všetko len to, čo už mal 🤷‍♀️ Ja som nazrela fenistilom, tak tiež uvidím ráno.

autor
14. jún 2022

@helcanw Ahoj tak do rána nám to po sudocreme zmizlo 🙂

helcanw
14. jún 2022

Môj to stále má, ráno máličko cez deň sa mu to viac zvýraznilo. Ale volala som s dr aj som jej posielala foto, takze sú to potnicky, teraz v lete je s tým pochopiteľne väčší problém a dlhšie môže trvať kým zmiznú.

autor
14. jún 2022

@helcanw skús dať tenkú vrstvu sudocremu, nám to pekne stiahol