Sú to potničky?

12. júl 2024

Ahoj mala na zadočku vyhodené ako keby vyrazku ale mne to príde ako potnicky len malej sa to vytvorí vždy len keď je hola v plienke si to skrabe si chrbatik a strčí si ruku do plienky , ma to na dotik trosicku drsne ...co to môže byť? Ďakujem

hulica
12. júl 2024

Myslim si ze toto je skor alergia alebo ekzem a nie potnicky.

autor
12. júl 2024

@hulica už to raz mala keď bolo tak moc teplo a mala len plienku a nič iné a skrabala si to ... ekzem neviem ci by len tak sa od seba zmizol ... a alergia možno ani len toto je vznikne vždy keď si tie miesta skrabe

werony_n
12. júl 2024

Za mňa tiež to vyzerá ako ekzem, skúsila by som zmeniť plienky, ak to nezmizne, tak ísť ku kožnej

banalu
12. júl 2024

Mne to pride ako alergia. Je teplo, ritka sa spoti, nieco v plienkach zareaguje na pot a alergia na svete.
Zmen plienky a uvidis.
Moja mala problem s pamperskami (vsetkymi).

autor
12. júl 2024

@werony_n
@banalu ďakujem to ma ani nenapadlo ze by to mohla byť alergia na plienky lebo používame tu istú značku o narodenie .. budem miest počkať kým sa muž zobudí aby postrostrazil malú

autor
12. júl 2024

@banalu môžem sa opýtať aké plienky vám napokom sadli a pozivate (používali)

banalu
12. júl 2024

Babylove z DM jej super sadli

autor
12. júl 2024

@banalu no práve ten tip používame od narodenia ale zmenili dizajn a neviem ci aj zloženie ďakujem

banalu
12. júl 2024

To je pravda, moja ich zacala precikavat, urychlilo sa tym odplienkovanie. Nechcelo sa mi testovat znacku za znackou kvoli par mesiacom s plienkou.
Skusila by som Dady. Mala moja sice len par, ale bola som spokojna.