Dobry den. Chcem vas poprosit o pomoc. Syn bol pred dvomi tyzdnami s chlapcom ktory mal ovcie kiahne. Vcera som mu nasla taketo vyražky na chrbte. Cez noc sa nezvacsili, neškriabe sa, nema teplotu. Su to ovcie kiahne alebo len nejaka vyrazka ?
Určite nie, kiahne sú vodou naliate pľuzgieriky, toto sú len púčiky od tepla
Ak sa naleju tekutinou, budú do kiahne. Našim tiež takto zacinali, nenápadne. Potom prišlo svrbenie, horúčky a výsev všade, hlavne trup, tvár a vlasová časť.
Mozno z toho budu kiahne ked bol v kontakte. Synovi v pondelok nabehol takyto jemny cerveny fliacik nic vystupene na krku vzadu. Ani mi nenapadlo ze mu zacinaju kiahne aj ked ich v skolke mali. V stredu uz prve vyrazky na tvari zacali sa nalievat bolest noh a bruska teplotu nemal vobec. Do stvrtka rana vysypany. Takze mozu to byt zacinajuce kiahne.
A ako pozeram na tu tretiu foto ja uz tam vidim aj male naliate pluzgieriky podla mna su to kiahne
@helka90 taketo mal syn druhy den
@helka90 a prva vyrazkA
@helka90 podla3tej foto su to kiahne
Tazko povedat. 2 az 4 dni treba sledovat...ci to bude to. Ka som sa bala minule o maleho ...a ma "len" ruky nohy usta ci ako sa to vola...stale dava ruky do ust :(
@helka90 však daj foto