Sú to kiahne alebo vyrážky?

25. okt 2024

Ahojte. Volala som aj s Dr. uz som sa tesila, ze su to kiahne. Mal zvysenu teplotku, sobotu mi na cele a vlasovej casti 3 pupenceky, o dva dni uz pluzgieriky. To bolo cele az do dnes. Dnes sa vyhodilo nieco podobne vedla uska. Dr. ze umyt hypermangan, natierat. Ale keby to su kiahne ci osypky vyhadze sa mi cely, ze?
Alergia by to byt nemala. Nic nove neskusal ani nebol v kontakte. Ma 18. mesiacov. Nemam paru ako rychlo sa dieta vyhadze, ked su to naozaj kiahne.

doriiis
25. okt 2024

Možno by pomohla fotka

anavixy
25. okt 2024

Kiahne ci osypky su dost rozdiel. 🙂 Ano, mal by mal tych pupakov viac, mali by sa vyhadzat komplet behom par dni, aj inde na tele, vacsinou je to tak, ale moze sa vynimocne stat aj to, ze sa mu vyhodi len zopar pupacikov a tym to hasne. V tom pripade bud bola prilis mala naloz virusu a dieta moze dostat kiahne znova, alebo ma super imunitu a protilatok by mal byt dostatok. Synovec mal napr tiez nejake tri tyzdne stale par pupacikov, ktore sa objavili aj zmizli a az potom prisiel riadn vysyp po celom tele.

andrejkap123
25. okt 2024

Od infektologa mam info ze jediny virus ktory robi pupaciky vo vlasoch su kiahne. Ked pocul ze to mam vo vlasoch povedal ze mam to.

idamia
25. okt 2024

Pluzgiere, teplota, postupny vysyp, aj vo vlasatej casti - ani nemusis posielat fotku, moj odhad, ze su to kiahne

autor
25. okt 2024

@anavixy lebo naozaj to je takmer nic, zajtra pridam fotky

autor
25. okt 2024
martina87
25. okt 2024

Asi kiahne

autor
26. okt 2024

@martina87 toto sa vyhodilo vcera a dnes zvacsilo. A stale nikde inde po tele. 🙆‍♀️